Cemal Enginyurt: “Devri sabık yaratarak Ankapark’ın hesabını hepinizden soracağız”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, iflas eden Ankapark ile milletin 800 milyon dolarının da battığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Tüyü bitmemiş yetimin hakkının hesabını sorman gerekir” diye seslendi.
Ankara Masası
|
27 Mart 2022, Pazar - 15:06
Cemal Enginyurt: “Devri sabık yaratarak Ankapark’ın hesabını hepinizden soracağız”

Cemal Enginyurt Ankapark önünde basın açıklaması yaptı.

Yokluk içindeki milletin 800 milyon dolarının çok tartışılan dinazor heykelleriyle birlikte yok olup gittiğine işaret eden Enginyurt, “Melih Gökçek hala konuşuyor ya o insanların zoruna gidiyor” dedi.

Enginyurt şunları söyledi:

“Değerli Basın mensupları, Muhterem Ankaralılar, Yüce Türk milleti,
Bu gördüğünüz 800 milyon dolara yapılan, zurnadan başka bir şey anlamayan, geceleri uykusuz vakit geçiren, tek derdi milletin yaptığı hayırlı işlere düşmanlık olan Melih Gökçek’in iflas eden Ankapark’ı. 800 milyon dolar para burada iflas etti. Dinazorlarıyla beraber yok oldu gitti. Ama dinazorlar yok oldu da Melih Gökçek hala konuşuyor ya o insanların zoruna gidiyor.”

Harcanan paranın nereye gittiğinin belirsiz olduğuna işaret eden Enginyurt şöyle devam etti:

“Ankaparak’a harcanan paraların nereye gittiği belli değil”

“ Memlekette tüyü bitmemiş yetimin hakkı yenilmiş, paraların nereye gittiği belli değil, Atatürk Orman Çiftliği gasp edilmiş, üzerine Ankapark yapılmış, şimdi bu Ankapark iflas etmiş.”

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Melih Gökçek’ten hesap sormaya çağırdı.

“Cumhurbaşkanı tüyü bitmemiş yetimin hesabını sormalı”

Enginyurt, “Sayın Cumhurbaşkanına sesleniyorum. Tüyü bitmemiş yetimin hakkının hesabını sorman gerekir sayın Cumhurbaşkanı. Bize yaptığın tavsiye manda yoğurdu yiyelim, kestane balı yiyelim, Medine hurması yiyelim, yulafı karıştıralım.”

"Millet aç Cumhurbaşkanı manda yoğurdu tavsiye ediyor”

“Neyle yapalım sayın Cumhurbaşkanı. 800 milyon dolar sadece burada gitmiş. Millet aç, millet yokluk içinde, millet sefalet içinde . Bu millet ekmek bulamıyor ülkenin Cumhurbaşkanı diyor ki manda yoğurdu, kestane balı yiyin. Ekmek alacak para kalmadı millette yediniz bitirdiniz ülkeyi. Çetelerinizle, yağmacılarınızla, soyguncularınızla, zurnacı Melih Gökçek’in yaptığı bu iflas eden Ankapark ile memleketi baştan başa batırdınız.”

“Ankapark’ın hesabı Melih Gökçek başta olmak üzere hepinizden sorulacak”

“Sanıyor musunuz ki bunun hesabı sorulmayacak. Vallahi de sorulacak, billahi de sorulacak. Demokrat Parti gelecek devri sabık yaratarak bu iflasın hesabı, Ankapark’ın hesabı Melih Gökçek başta olmak üzere hepinizden sorulacak.

http://ankaramasasi.com/haber/1388578/cemal-enginyurt-devri-sabik-yaratarak-ankaparkin-hesabini-hepinizden-soracagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
m.çoban
28 Mart 2022, 09:24
iki gün önce gökçeğin yanında pervane oluyodun ne çabuk unuttun, öküz öldü ortaklık bozuldu demi..