Öğrencilerden Sokak Hayvanları Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret

Sincan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezi ve Sevgi Bahçesi Altınordu Layika Akbilek İlkokulu öğrencilerini ağırladı.
Ecem Çetin
|
25 Mayıs 2022, Çarşamba - 16:36
Öğrencilerden Sokak Hayvanları Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezi'ne ziyaret

Altınordu Layika Akbilek İlkokulu öğrencileri, Sincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sokak Hayvanları Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler. 

İlk olarak öğrenciler, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Ana Hizmet Binasının bahçesinde yer ve 23 padoğunun, köpek, kedi, tavuk, tavşan, kaz, ördek gibi birçok canlının yaşadığı Sevgi Bahçesini ziyaret ettiler 

Veteriner hekimler tarafından öğrencilere hayvanlar hakkında bilgi verildi. Daha sonra çocuklar, can dostlarımıza su ve mama vererek onları kendi elleriyle besledi. 

Sera olarak kullanılan bahçenin bir diğer kısmında da çocuklar yetiştirilen sebzeler ve bitkiler hakkında bilgi aldı 

Ardından Polatlar Mahallesinde bulunan Sokak Hayvanları Bakım Evi Ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden çocuklar sokak köpeklerinin tedavi ve eğitim süreçlerini öğrendi.  

Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi de güçten düşmüş ve bakıma muhtaç olan hayvanların bakımları ve tedavileri için 33 adet padoktan oluşan her bir padokta 6 hayvana bakılabilecek doğal ve geniş ortam sağlıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1531179/ogrencilerden-sokak-hayvanlari-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezine-ziyaret
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.