Esra Elönü, çocuk hırsızı iddiasıyla darp edilen şahıs hakkında açıklamalarda bulundu

Gazeteci Esra Elönü, Gaziantep'te çocuk hırsızı olduğu iddia edilen şahsın darp edilmesine ilişkin, "Mazlum teyzemizin hiçbir suçu yok şeref züğürtlerinin attığı yalana kurban gidiyor" dedi.
Zeliha Demirci
|
30 Mayıs 2022, Pazartesi - 21:50
Esra Elönü, çocuk hırsızı iddiasıyla darp edilen şahıs hakkında açıklamalarda bulundu

Gaziantep’te çarşaflı bir kadın kılığına girerek çocuk kaçıran hırsız olduğu iddialarının yayılmaya başlamasının ardından çarşaflı bir şahıs yakalanıp darp edildi.

Gazeteci Mehmet Yetim, o anların görüntüsünü “ Gaziantep'te bugün çocuk hırsızı olduğu ileri sürülen bir kadın mahalleli tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Yabancı uyruklu olduğu anlaşılan kadına mahalleli linç etmek istedi.” notuyla paylaştı.

Videonun sosyal medyada kısa sürede yayılmasının ardından Gazeteci Esra Elönü konu hakkında açıklamalarda bulundu.  

Elönü; “Can kardeşlerim sayın vali Davut Gül beyle görüştüm, bu twiti kalbimi tutarak yazıyorum. Teyzemiz Suriyeli zihinsel engelli uyuşturucu ve hırsızlıktan bir çok suç kaydı bulunan bir tane açık büfe kromozom çocuğu yürüyen WC, teyzemize tekme atıyor.

Söz konusu leş Emniyetin ve valiliğin titiz çalışmaları sonucu gözaltına alınmış. Mazlum teyzemizin hiçbir suçu yok şeref züğürtlerinin attığı yalana kurban gidiyor. Çarşaflı bir erkeğin çocuk kaçırdığı haberi yayılıyor önce teyzemiz de o erkeğe benzetilmiş güya!!!

Gaziantep Kaymakamı teyzemizin evine gidiyor teselli ediyor Emniyet güçlerinden, Valimizden kaymakam beyden Allah razı olsun. Ama işte adı mazlum... Tekmelenen mazlum, ağzı kanlar içinde kalan mazlum teyzemizin ahı zalimlerine gün yüzü göstermesin.

Son nefesime kadar bu mazlum kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğim. En kısa zamanda o teyzemizin çaresiz ellerinden öpeceğim kardeşlerini affet diyeceğim... Onların bir ahı bizi bitirebilir bir duası çiçeklendirir bahçelerimizi. Allah rızası için vicdan… Bu olayı bizzat takip edeceğim kardeşler... O tekmeyi omurgası olarak kullandığı yere overlok geçecek yargı süreci temennisiyle bizzat takip edeceğim. Ya Kahhar..."

Şahıs gözaltına alındı

Gaziantep Valisi Davut Gül, tekme atan şahsın gözaltına alındığını belirterek " Engelli ve yaşlı teyzemize tekme atan kişi emniyetimizin titiz çalışması sonucu tespit edilmiş ve savcılığımız tarafından gözaltına alınmıştır. Vali yardımcımız,teyzeyi evinde ziyaret ederek devletimizin sıcak elini uzatmıştır. Kriminal tiplere fırsat vermeyeceğiz. Üzgünüz…" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1539829/esra-elonu-cocuk-hirsizi-iddiasiyla-darp-edilen-sahis-hakkinda-aciklamalarda-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Albay çetin
31 Mayıs 2022, 23:28
Kimse onu korumasa rabbim korur sırf carsaflı die birtane haber kanalı skandal olmadı kadın anneniz olabilirdi cocukları iicin kolayı bırakmıyo rabbim de sizin yakanızı bırakmasın