Zafer Çoktan: ABB'nin Keçiören'de konuşulacak bir hizmeti yok

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, ABB'nin AK Partili ve CHP'li ilçe belediyeleri arasında ayrımcılık yaptığı iddialarının doğru olduğu belirterek "Büyükşehir'i Keçiören'de eleştirecek bir hizmet yok. Ortada konu da yok" dedi.
Ankara Masası
|
06 Haziran 2022, Pazartesi - 13:37
Zafer Çoktan: ABB'nin Keçiören'de konuşulacak bir hizmeti yok

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın sunduğu Arka Plan programına konuk oldu.

Ankara ve Keçiören'in konuşulduğu programda Çoktan, Ankara Büyükşehir Belediyesine (ABB) yönelik eleştiriler yöneltti.

Keçiören Belediyesine, büyükşehir tarafından hiçbir yardım yapılmadığının altını çizen Çoktan, ilçeye de hiçbir hizmetin getirilmediğini söyledi.

Çoktan " Keçiören’de büyükşehiri eleştirecek bir hizmet bile yok. Ortada konu yok. Keçiören’e şu hizmeti yaptı diyemiyoruz." dedi.

3-5 sene önce AK Partili Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan peyzajların durduğunu onların da kurumaya başladığını aktaran Çoktan, "Asfalt çalışmasından söz bile etmiyorum" ifadelerini kullandı.

"ABB’de bir iş bilmezlik var"

"Sosyal medya belediyeciliği yapılıyor, belediye algıyla yönetiliyor. Belediyenin tek görevi sosyal yardım yapmak değildir." diyen Çoktan, sözlerine şöyle devam etti;

Türkiye’nin başkenti algı psikolojisiyle yönetilmez. İnsanlar bir süre bunun cazibesine büyüsüne kapılabilir ama "hizmetim yok çok dürüst insanım" söye bir yere kadar yürür.  ABB’nin Keçiören’e yönelik sadece bir üst geçidi var o da 2-2,5 sene sürdü. ABB’de bir iş bilmezlik var. 

http://ankaramasasi.com/haber/1555062/zafer-coktan-abbnin-keciorende-konusulacak-bir-hizmeti-yok
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.