Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Önce kendi işlerine baksınlar

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ABB meclisinde yaşananların ardından açıklamalarda bulundu. Altınok, Yavaş'ın "Keçiören'de işten atılanlara neden sahip çıkmadınız." sözlerine karşılık olarak, ''Seçimden önce "Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız." diyerek seçimden sonra binlerce insanı ekmeğinden ettiler. Sözlerinde durmadılar! Dolayısıyla Keçiören'e neden karışır, neden laf atarlar? Önce kendi işlerine bakmalılar.'' dedi.
Ankara Masası
|
13 Mayıs 2022, Cuma - 09:12
Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a: Önce kendi işlerine baksınlar

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde yaşanan tartışmaların ardından Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın  "Keçiören'de işten atılanlara neden sahip çıkmadınız." sözlerine yönelik Altınok şunları söyledi;

"Önce kendilerine baksınlar"

''Mansur Yavaş, "Keçiören'de işten atılanlara neden sahip çıkmadınız." diyor. Keçiören'de işinden, ekmeğinden edilen hiç kimse yoktur! Kendileri Büyükşehir'de on binden fazla insanı işten çıkardılar.

Biz disiplin suçları dışında hiçbir sebepten dolayı bir çalışanı işten çıkarmadık. Seçimden önce "Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız." diyerek seçimden sonra binlerce insanı ekmeğinden ettiler. Sözlerinde durmadılar! Dolayısıyla Keçiören'e neden karışır, neden laf atarlar? Önce kendi işlerine bakmalılar.

Ayrıca meclis salonuna, seçilmiş üyelerin bulunduğu yere zabıtaların girmesi asla doğru değildir! Keçiören'de belediye meclisine hiçbir zaman zabıta girmemiştir. Herkes önce kendine baksın, ondan sonra sözünü söylesin.'' ifadelerini kullandı.

"Bu ceberrut yapı Ankara'mıza yakışmaz"

Mecliste yaşanan gerginliği de hatırlatan Altınok ''Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında yaşanan olayları kınıyor, belediye başkanının bu davranışını tasvip etmiyorum. Orada halkın oyları ile seçilmiş meclis üyelerine yapılan saygısız davranışlar, bir belediye başkanına yakışacak şeyler değil. Belediye başkanı gerilimi azaltmalı, kucaklayıcı olmalı.

Meclis üyelerine, grup başkan vekiline yapılan saygısız davranışlar Başkent'imize yakışmaz, bu ceberrut yapı Ankara'mıza yakışmaz. Sosyal medya ile gerçekler çok farklı. Maalesef bu gerçekleri göremeyen bir başkan var.'' dedi.


http://ankaramasasi.com/haber/1495572/turgut-altinoktan-mansur-yavasa-once-kendi-islerine-baksinlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.