Akar, Yunan mevkidaşı ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos ile görüştü. Görüşmede, "iki ülke arasındaki mevcut problemlerin çözümü amacıyla iletişim kanallarının açık tutulması ve gerilimin düşürülmesi amacıyla diyaloğun devam ettirilmesinin önemi" üzerinde duruldu.
Mevlüt Peker
|
16 Haziran 2022, Perşembe - 16:22
Akar, Yunan mevkidaşı ile görüştü

Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Panagiotopoulos arasında bir görüşme gerçekleşti.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın, NATO Savunma Bakanları Toplantısı çerçevesinde geldiği NATO Karargahı'nda mesaisi devam ediyor.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı çerçevesinde oturumlara katılan Bakan Hulusi Akar, Yunan mevkidaşı Nikos Panagiotopoulos ile bir görüşme yaptı.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı'nın "Savunma ve Caydırıcılık" başlıklı oturumu sonrası gerçekleşen görüşmede, "iki ülke arasındaki mevcut problemlerin çözümü amacıyla iletişim kanallarının açık tutulması ve gerilimin düşürülmesi amacıyla diyaloğun devam ettirilmesinin önemi" üzerinde durulduğu bildirildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1585256/akar-yunan-mevkidasi-ile-gorustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.