Lamborghini Huracan’la drift terörü kamerada

Konya'da yoğun trafiğin ortasında araçların arasında drift atarak insanların hayatlarını tehlikeye atan sürücü yakalandı, Lamborghini’nin Huracan modeli araç trafikten men edildi.
Mevlüt Peker
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 11:58
Lamborghini Huracan’la drift terörü kamerada

Konya'da trafiğin yoğun olduğu saatte yolda araçların arasında Lamborghini’nin Huracan modeli aracıyla drift atan trafik magandası, diğer araç sürücülerinin cep telefonu kameraları tarafından kayıt altına alındı. 9291 TL para cezası uygulanan trafik teröristinin ehliyetine 2 aylığına el konulurken, lüks aracı ise trafikten 2 aylığına men edildi.

Alınan bilgilere göre, Konya merkez Meram ilçesi Yunus Emre Mahallesi Akyokuş seyir tepesinde sürücüsü ve plakası basın tarafından elde edilemeyen lüks otomobil, trafiğin yoğun olduğu saatlerde yol ortasında drift yaptı. O esnada bir otomobile çarpmaktan kıl payı kurtulan maganda, drift atmayı sürdürdü.

O anlar, diğer araç sürücülerinin cep telefonları tarafından anbean görüntülendi. Görüntülerde, drift atarak seyir halindeki ticari aracın önüne çıkan sorumsuz magandanın, zaman zaman drift sırasında karşı şeride geçtiği ve diğer araç sürücülerini de tehlikeye attığı görülüyor. Bir süre trafikte drift yapan saygısız sürücü, daha sonra hızla gözden kayboluyor.

Drift görüntülerinin sosyal medyada yayılması sonrası harekete geçen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, aracın sahibi A.Ç’nin kimliğini belirledikten hemen sonra yakaladı. Düşüncesiz sürücüye "tescil plakasını monte edilmesi gereken yere takmamak” ve “drift atarak trafikte diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atmak” suçlarından 9291 TL cezai işlem uygulandı.

Trafiği tehlikeye atan bencil sürücünün ise 2 aylığına ehliyetine el konuldu ve lüks otomobili trafikten yine 2 aylığına men edilip otoparka çekildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1652610/lamborghini-huracanla-drift-teroru-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.