Hayatını kaybeden DSP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul, toprağa verildi

Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Demokrat Sol Parti Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul için cenaze töreni düzenlendi.
Ankara Masası
|
20 Temmuz 2022, Çarşamba - 15:57
Hayatını kaybeden DSP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul, toprağa verildi

Demokrat Sol Parti (DSP) Başkan Yardımcısı Hüseyin Kul, 19 Temmuz gecesi Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Kul, için Bursa'da cenaze töreni düzelendi. Kul, öğle namazına müteakip  Dosab Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Törene,  DSP Başkanı Önder Aksakal ve Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül de katıldı. Aksakal  ve Sarıgül, Kul'un ailesine taziye de bulundu. 

Ne olmuştu?

Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesi Mudanya Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi.  Hüseyin Kul (70) kullandığı16 HK 834 plakalı aracın direksiyon hakimiyetini  kaybetmesiyle kontrolden çıkarak metro hattının duvarına, ardından bariyerlere çarptı. Sürücü Kul araçta sıkıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık  ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası arabada sıkışan Kul ekipler tarafından yarım saatlik uğraş sonucu araçtan çıkarıldı. Aracın tekerlerinin ve parçalarının fırlamasından dolayı trafik yoğunluğu oluştu.Kul hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.


http://ankaramasasi.com/haber/1664420/hayatini-kaybeden-dsp-genel-baskan-yardimcisi-huseyin-kul-topraga-verildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.