Otomobil raylarda böyle gitti

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, farkındalık oluşturmak için kent genelinde KGYS kameraları tarafından kaydedilen görüntüleri paylaştı. Görüntülerde bir sürücünün cep telefonu ile ilgilenirken tretuvarları aşarak raylara çıktığı ve bir süre ray üzerinde gittiği görülüyor.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2022, Cuma - 15:57
Otomobil raylarda böyle gitti

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, trafikte farkındalık için şehir merkezinde yaşanan 13 ayrı trafik kazasına ait görüntüleri "Trafik kuralları bizi, hayata ve sevdiklerimize bağlar" notuyla paylaştı.

KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) kameraları tarafından anbean kaydedilen kazalarda bir sürücünün cep telefonu ile ilgilenirken aracının kontrolden çıktığı ve tretuvarları aşarak tramvay yoluna girdiği ve bir süre raylar üzerinde seyrettiği görülüyor.

16 kazanın görüntüsü paylaşıldı

Emniyetin paylaştığı görüntülerde, 23 Nisan Mahallesi, Binevler Mahallesi, Bülbülzade Mahallesi, Düztepe Mahallesi, Gümüştekin Mahallesi, İncilipınar Mahallesi, Narlıtepe Mahallesi, Oğuzeli Yolu, Onat Kutlar Mahallesi, Osmangazi Mahallesi, Panaroma Müzesi Kavşağı, SankoPark Kavşağı, Seferpaşa Mahallesi, Şanlıdere Caddesi, Yaprak Mahallesi ve Yeditepe Mahallesi'nde meydana gelen 16 farklı trafik kazasının görüntüleri bulunuyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1667958/otomobil-raylarda-boyle-gitti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.