Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a Ankapark eleştirisi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Ankapark üzerinden bir algı yapıldığını söyledi. Özcan, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın siyasi intikam peşinde olduğunu öne sürdü.
Ankara Masası
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 09:50
Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a Ankapark eleştirisi

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Esra Elönü'nün sunduğu “Arafta Sorular” programına konuk oldu.

Özcan, Elönü'nün sorusu üzerine geçtiğimiz günlerde Ankara Büyükşehir Belediyesine (ABB) devredilen ve görüntüleriyle tartışmalara konu olan Ankapark'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankapark üzerinden ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın intikam alındığını iddia eden Hakan Han Özcan "3 yıldır oranın güvenliğini ANFA güvenlik yapıyor. Güvenliğini yapıyorsun ama oradan kablolar kesiliyor, götürülüyor. Ağaçlar kurutuluyor. Oralar işletilseydi, korunsaydı, bakılsaydı şu an öyle bir görüntü olmazdı." dedi. 

Özcan, ABB yönetimine "Biz sağlam teslim ettik siz ne yaptınız?" eleştirisini yöneltti.

"Derdinin başka bir şey olduğu ortaya çıkar"

Özcan sözlerine şöyle devam etti;

Dertli olan bir insan, siyasi rakibin olabilir ama arar. Buranın projesini yapan sizsiniz,burayı yaparken ne düşünüyordunuz? Buranın verimini nasıl arttırabiliriz? Bunları söylersin. Kiraladığı firmayı çağırırsın dersin ki kardeşim, ‘Burayı sana kiraladık ama burada şartnameler var. Parkta eksiklik oluşabiliyor.’ Dersin.

Bu insanlar görüşmezsen, randevu vermezsen, buradaki derdinin başka bir şey olduğu ortaya çıkar.

"Paneller katkı sağlıyor mu?"

Özcan, ayrıca "Ankapark’ın otoparkın üzerindeki elektrik panelleri şu an Ankara Büyükşehir Belediyesine katkı sağlıyor mu, sağlamıyor mu?" diye sordu.

http://ankaramasasi.com/haber/1671687/hakan-han-ozcandan-mansur-yavasa-ankapark-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.