Uysal: Ne kadar kolay söylüyoruz; 'KPSS iptal edildi!'

Günlerdir Türkiye'nin gündeminde olan 2022 KPSS'nin iptal edildiğinin duyurulmasının ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal," Öyle basit değil. Yine, yeniden stres, korku, heyecan. Vebali sizin!" dedi.
Ecem Çetin
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 14:49
Uysal: Ne kadar kolay söylüyoruz; 'KPSS iptal edildi!'

2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sorularının sızdırılması ile başlayan gerilim çığ gibi büyüdü. Milyonlarca insan ve çok sayıda siyasetçi bu duruma tepki gösterdi.  

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu konuda üst üste gelişmeler yaşanırken göreve bugün başlayan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy,  KPSS sınavının iptal edildiğini söyledi.    

Sınavın iptal edildiğinin duyurulmasının ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından alınan karara yönelik açıklama yaptı . 

Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 

"Ne kadar kolay söylüyoruz; "KPSS iptal edildi!" Öyle basit değil; günlerce stres altında, mülakat denen bir garabetle hakkının yeneceğini düşünerek daha büyük bir stresle, kaygıyla sınava giren yüzbinlerin hakkına girildi. Yine, yeniden stres, korku, heyecan. Vebali sizin!" ifadelerine yer verdi .

http://ankaramasasi.com/haber/1693388/uysal-ne-kadar-kolay-soyluyoruz-kpss-iptal-edildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.