DEVA Ankara'dan Ali Babacan'a yapılan protestolara tepki

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Denizli'de AK Partili bir grup tarafından protesto edilmesine partinin Ankara İl Başkanlığı tepki gösterdi. Başkanlığın sosyal medya hesabından "Ne sizden, ne de zulmünüzden korkmuyoruz" paylaşımı yapıldı.
Ankara Masası
|
11 Ağustos 2022, Perşembe - 11:21
DEVA Ankara'dan Ali Babacan'a yapılan protestolara tepki

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Denizli'de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinin ardından yerel bir televizyon kanalına konuk oldu. AK Parti il binasının bir alt katında bulunan kanala girişte ve çıkışta Babacan protesto edildi. AK Partili grup yayın sırasında merdivenlerde slogan atarken, gürültü çıkararak yayını engellemeye çalıştı.

Yayın çıkışı yaşananlara ilişkin konuşan Babacan "Yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir güç halktan daha güçlü değildir. Halkın iradesinden daha büyük güç tanımadık. Böylece yolumuza devam ediyoruz. Halkımızın iradesinin de çok şükür bizim arkamızda olduğunu gayet iyi görüyoruz" diye konuştu.

"Zulmünüzden korkmuyoruz"

Babacan'a yapılan protestoya ilişkin DEVA Partisi Ankara İl Başkanlığının sosyal medya hesabından da  bir paylaşım yapıldı.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi;

Önce polis engeli, sonra bir grubun provokasyonu. Teşkilât üyelerinizi üzerimize salmanız ancak azmimizi artırır, bizi birbirimize kenetler.

Ne sizden, ne de zulmünüzden korkmuyoruz. Her ne zorluk olursa olsun bize inanan bu millet için çalışmaya devam edeceğiz

Protesto görüntüleri;

http://ankaramasasi.com/haber/1707942/deva-ankaradan-ali-babacana-yapilan-protestolara-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.