5 metrekareye yağmur yağdı

Kocaeli ilinin İzmit ilçesinde 5 metrekarelik alana yağan yağmur şaşırttı. Küçücük alandaki damlamaları ilk başta binadan geldiğini zannedenler, dikkatli bakınca damlaların yağmur olduğunu fark etti.
Mevlüt Peker
|
16 Ağustos 2022, Salı - 14:44
5 metrekareye yağmur yağdı

İzmit ilçesi yürüyüş yolu üzerinde yaklaşık 5 metrekarelik alana damlayan suyun binadan geldiğini düşünen vatandaşlar dikkatlice bakınca buluttan döküldüğünü gördü. Duruma şaşıran vatandaşlar, küçük bir alanı etkileyen yağmur taneleri önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.

Yağmurun düştüğü kaldırım üzerinde bulunan restoranda çalışan Kadir Gözen, “Yaklaşık 3 saattir tek buluttan yağmur yağıyor. Biz de şaşkınız. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Yoldan geçenler durup fotoğraf, video çekiyor. Onlar da duruma şaşkın, kimse inanmıyor. İlk başta boru patladı sandık.” diye konuştu.

Yürüyüş yolunda iş yeri olan Caner Gündoğdu ise, “2-3 saattir yağan bir yağmur var. İlk başta boru patlaması ihtimaline karşı, güvenlik arkadaşlar binanın suyunu kesti. Ancak yağmur kesilmedi. Gelen herkes kameraya çekti yağmur sürekli bu bölgede gezip duruyor. İlk defa karşılaştık bununla ne zaman duracak bilmiyoruz, izliyoruz.” dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1718335/5-metrekareye-yagmur-yagdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.