Erdoğan'dan "Gaziantep" ve "Mardin" mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen TIR faciasında hayatını kaybedenlere rahmet diledi.
Mevlüt Peker
|
20 Ağustos 2022, Cumartesi - 22:21
Erdoğan'dan "Gaziantep" ve "Mardin" mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'deki trafik kazasında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gaziantep'in ardından Mardin'in Derik ilçesinden de maalesef elim bir kaza haberi aldık. Ciğerimizi yakan kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Bir kez daha başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Mustafa Şentop: Milletimizin başı sağ olsun

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da yayımladığı mesajında "Bugün arka arkaya aldığımız acı haberler hepimizin yüreğini dağladı. Mardin Derik'te meydana gelen kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun." dedi.

Fuat Oktay: Allah'tan rahmet niyaz ediyorum

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Mardin'in Derik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

Oktay, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "Bugün Gaziantep'ten sonra ikinci büyük acıyı da Mardin'de yaşadık. Talihsiz kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Kaybedilen her can yüreklerimizi dağlıyor. Aziz milletimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Mustafa Destici:  Gaziantep'teki acı dinmemişken...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Gaziantep ve Mardin'de meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Destici, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: "Gaziantep Nizip'te meydana gelen trafik kazalarında üçü itfaiyeci, ikisi sağlıkçı ve ikisi de gazeteci olan 15 vatandaşımızın vefat ettiğini, 22 vatandaşımızın yaralandığını büyük bir teessürle öğrendim. Gaziantep'teki kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın acısı dinmemişken Mardin Derik'te freni patlayan tırın sebep olduğu kazada da 16 vatandaşımızın vefat ettiğini büyük bir teessürle öğrendim. Vefat edenlere Yüce Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum."

http://ankaramasasi.com/haber/1732162/erdogandan-gaziantep-ve-mardin-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.