Süleyman Soylu, Şirin Payzın'a sert çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ailem, oğlum ve şirketiyle ilgili kim ne biliyorsa 1 hafta süre... Bildiğinizi söylemezseniz namertsiniz" dedi.
Zeliha Demirci
|
23 Ağustos 2022, Salı - 22:16
Süleyman Soylu, Şirin Payzın'a sert çıktı

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'ne konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " "Benim sizden isteyeceğim bir tek şey var. Mesleğinizin hakkını verin. Görevinize çıkarken, Allah rızası için abdestli çıkın, Ayet-el Kürsilerle çıkın. Biliniz ki, Cenab-ı Allah sizin muhafızınızdır." demişti.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın, Soylu'nun bu sözlerine; "Burası laik bir ülke unuttu galiba... Ayrıca sen önce oğlunla, şirketinle ilgili iddialara cevap ver derler adama..." şeklinde tepkide bulundu.

Payzın'ın bu sözlerine sert yanıt veren Soylu, " Ailem, oğlum ve şirketiyle ilgili kim ne biliyorsa 1 hafta süre: Dokunulmazlığı yok. Şirkette ben de yokum. Yapmanız gereken suç duyurusunda bulunmak. Bildiğinizi söylemezseniz namertsiniz. Bir tek şey çıkarsa 1 dakika görev yapan şerefsizdir Herkesi kendi şerefinizde sanmayın" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1736512/suleyman-soylu-sirin-payzina-sert-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.