Mustafa Destici Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü kutlamalarına katılacak

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 25 Ağustos'ta Ahlat’ta gerçekleştirilecek Malazgirt Zaferi'nin 951'inci yıl dönümü etkinlik programına katılacak.
Onur Çetinkaya
|
24 Ağustos 2022, Çarşamba - 12:35
Mustafa Destici Malazgirt Zaferi'nin 951. yıl dönümü kutlamalarına katılacak

Malazgirt Meydan Muhaberesi Zaferi' nin 951'inci yıl dönümünde devletin zirvesi bir araya gelecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında,1071 Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü kapsamında katılacağı programlara da değinerek, “Perşembe günü Ahlat’tayız. Cuma günü Malazgirt’te olacağız.'' açıklamasını yaptı.

Mustafa Destici programda yerini alacak 

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katılacağı Malazgirt Zaferi programına Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'de katılacak.

Genel Başkan Destici, Türk milletine Anadolu'nun kapılarını açan büyük zaferin yıl dönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte 25 Ağustos'ta Ahlat'ta 26 Ağustos'ta da Malazgirt de düzenlecek programlarda yerini alacak.

Diğer yandan Cumhurbaşkanı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Ahlat’ta bir araya geleceklerini ve Cuma namazını kılacaklarını duyurmuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1737136/mustafa-destici-malazgirt-zaferinin-951-yil-donumu-kutlamalarina-katilacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.