Korkmaz Karaca AK Partilileri memnun etti

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca'nın istifası AK Parti içinde olumlu karşılandı.
Mevlüt Peker
|
30 Ağustos 2022, Salı - 21:10
Korkmaz Karaca AK Partilileri memnun etti

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu üyesi Korkmaz Karaca yayınladığı bildiriyle istifa ettiğini duyurmuştu.

Korkmaz Karaca istifa dilekçelerini Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti Genel Başkanlık makamlarına sunmuştu. Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca hem bu görevinden hem de AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliği ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığından istifa etmişti.

Korkmaz Karaca'nın istifası, AK Parti içinde de olumlu karşılandı.

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Av. Mehmet Yılmazer, Korkmaz Karaca'nın istifasından hemen sonra, sosyal medya platformu Twitter'daki @MYilmazer_ hesabına sabitlediği paylaşımında, "Hamleler birbiri sıra geliyor. muhitin tadını kaçıranlardan hesap soruluyor, sorulacak. AK Parti’nin tabelasını millet astı, sahibi millettir. Milletin içine çıkamayacak olanlar AK Parti’de barınamaz, barınmamalı." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er ise Twitter'daki @CNGZER hesabından, "Bu herifi Ekonomi Politikaları Kurulu’ndan, AK Parti MKYK üyeliğinden ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığından istifa etmeye çağırdığımda ortada Sedat Peker yoktu. O zaman istifa etmek yerine beni engellemişti. 1.5 yıl sonra aklı başına gelmiş anlaşılan." paylaşımında bulundu.

http://ankaramasasi.com/haber/1744457/korkmaz-karaca-ak-partilileri-memnun-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.