Erdoğan,"Olacağı buydu, dürüst değil bunlar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrası anayasa teklifiyle ilgili soruları yanıtladı. Cumhurbaşkanı, CHP milletvekili Özgür Özel'in anayasa teklifine' hayır' yanıtı sorusu üzerine "Olacağı buydu, dürüst değil bunlar" dedi.
Onur Çetinkaya
|
05 Ekim 2022, Çarşamba - 13:45
Erdoğan,"Olacağı buydu, dürüst değil bunlar"

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Meclis'e sunduğu 'başörtüsü teklifi'ne tepki gösterdi.

Türkiye'de verdikleri mücadele sayesinde başörtüsü meselesi kalmadığını söyleyen Erdoğan, ''Eğer dürüstseniz çözümü yasa değil Anayasa düzeninde sağlayalım'' dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Anayasa' teklifine sosyal medyadan yanıt verdi. Özel, paylaşımında, "Yeni Anayasa, yeni Meclis'in işi olacak" ifadelerini kullandı.

"Olacağı buydu, dürüst değil bunlar"

Grup toplantısı sonrası Erdoğan'a CHP'li Özgür Özel'in "Her gün anayasayı çiğneyen bir anlayışla anayasa değiştirecek halimiz yok" açıklamasına cevap veren Erdoğan,"Olacağı buydu, dürüst deği bunlar" diye konuştu.

Erdoğan, "Yasal düzenlemeyle kendilerine göre istedikleri gibi... Bu iş için yasal düzenlemeye gerek yok. Zaten yasal teminat altında. Dürüstsen anaysal teminat altına alalım. Ülkenin tüm kurumlarında her şeyinde en geniş anlamda yer alacak şekilde bu teklifimizi Meclis'e getireceğiz. Biz getirdikten sonra desteklemeyecekler.  Ne kadar samimi olduğu ortaya çıkacak." açıklamasını yaptı.

http://ankaramasasi.com/haber/1818541/erdoganolacagi-buydu-durust-degil-bunlar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.