Filistinlilere ‘Mossad saldırabilir’ uyarısı

Gazze’deki Filistin İçişleri Bakanlığı, İsrail istihbarat servisi Mossad saldırılarına karşı yurt dışındaki Filistinlilere "dikkatli olun" çağrısı yaptı.
Onur Çetinkaya
|
21 Ekim 2022, Cuma - 15:38
Filistinlilere ‘Mossad saldırabilir’ uyarısı

Gazze'deki Filistin İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İyad el-Buzm, İsrail dış istihbarat servisi Mossad’ın Malezya'da bir Filistinliyi alıkoyduğu olay üzerine yurt dışındaki Filistinlilere "dikkatli olmaları" çağrısında bulundu.

Mossad'ın yurt dışındaki Filistinlilere yönelik daha önce de defalarca saldırılarda bulunduğunu hatırlatan Filistinli yetkili, Malezya'dakine benzer saldırıların tekrar yaşanabileceğini vurguladı.

Buzm, " Yurt dışındaki her Filistinlinin dikkatli olması gerektiğini söylüyoruz. Çünkü işgal güçleri yurt dışında buna benzer saldırılarda bulunabilir. Malezya'da gerçekleştirilen bu suç eylemi, Mossad'ın yurt dışındaki Filistinlilere karşı işlediği ilk suç değil. Daha önce Filistin vatandaşları defalarca Mossad saldırılarına ve terör eylemlerine maruz kaldı. Bu saldırılar, kendisini, son olarak Malezya'da olduğu gibi adam kaçırma veya cinayet gibi olaylarda gösterdi." ifadelerine yer verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1861872/filistinlilere-mossad-saldirabilir-uyarisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.