Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na adaylık mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık çıkışına ilişkin "Kılıçdaroğlu hayal kırıklığına mahkum olacak. Cumhurbaşkanlığı staj yapma yeri değildir. Cumhurbaşkanlığı cumhurun irade külliyesidir." dedi. Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğuna bir kez daha vurgu yaptı.
Ankara Masası
|
25 Ekim 2022, Salı - 10:53
Devlet Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na adaylık mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şu şekilde;

"Birileri gibi ülke sevdamızı pazarlık malzemesi görecek kadar alçalmadık. Biz milletimiz uğruna varlığımızı adadık.

Biz lider ülke Türkiye'yi inşa, imar ve ihyanın peşindeyiz. Hiç kimse kusura bakmasın, küçülmüş siyasetçilerin küçük hesaplarına kafa yoracak değiliz. Çok şükür meydanlardan taşıyoruz, her gittiğimiz yerde destek topluyoruz. Biz kazanmaya yemin ettik.

Geliyor gelmekte olan diyorlar ya asıl gelenin Cumhur İttifakı olduğunu ne görüyorlar, ne de göstermeye ciğerleri yetiyor. 3 kuruşa 5 köfte sırasına girenler boşuna nefes tüketmesinler, bizim inecek bayrağımız yoktur, bizim susacak ezanımız yoktur, bizim zillete düşecek ülkemiz yoktur. Yarınlar bugünden çok daha güzel olacaktır.

Karamsarla işimiz yoktur, gücümüz Türkiye, güvencemiz büyük Türk milletidir. Milliyetçi ülkücü hareket kara kampanyalara, yalancıların oyunlarına hem kapalı hem de karşıdır. Algı operasyonları bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bu demokratik süreç, vatandaşlarımızla kucaklaşma gayretimiz artarak devam edecektir.

2023 yılında 1923 yılının ilkelerini kesintiye uğratmayacağız, eser ve emanetlerini yıktırmayacağız. Türkiye'yi zillete rehin bırakmayacağız.

Bizim bölünecek vatanımız yoktur, inecek bayrağımız, susacak ezanımız yoktur. Bizim zillete düşecek ülkemiz yoktur.

Millet İttifakı'nın adayı kim olacak tartışması

1,5 yıldır zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı üzerinden çekilişler yapılıyor. Sistematik bir propaganda tedavülde tutuluyor. Zillet ittifakını oluşturan partiler arasındaki görüş ayrılıkları rekabeti kızıştırıyor.

Televizyona baktığımızda üç beş sabit fikirli sözde uzman yorumcu bağıra çağıra zillet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı üzerinde toto oynuyorlar. Öyle isimler ortaya atılıyor ki bu girişimin bir tertip olduğu belli oluyor.  Cumhur İttifakı'nın adayı belli kararı nettir. Bir kafa karışıklığı yaşamamız söz konusu değildir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tecrübesiyle, birikimiyle ve devlet adamlığı vasfıyla gündeme taşınan isimlerle mukayesesi her şeyden önce izanın ve insafın ayaklar altına alınmasıdır."

İstanbul'u mahveden aciz, arızalı, başarısız şahsın ön plana çıkarılması kimin telkinidir. 'Kadından imam olmaz, ben başbakan olacağım' diyenin Cumhurbaşkanı adaylığı için kulisleri kaynatması fırsatçılık değil midir?

Bu klasik bir FETÖ yöntemidir. Bunun diğer adı, yenemeyeceksen yıprat taktiğidir. Zillet ittifakının adayı tartışmalarını dış güçler kışkırtmaktadır. FETÖ, PKK körüklemektedir. Müstevi kalıntıları bu tartışmayı diri tutmaktadır.

" Cumhurbaşkanlığı staj yapma yeri değildir."

Kılıçdaroğlu bir televizyon kanalına çıkarak "Bir bakalım, bir de şu Kılıçdaroğlu'nu deneyelim, o nasıl bir adam görelim bir' denmesi lazım" demiş. Kılıçdaroğlu hayal kırıklığına mahkum olacak. Cumhurbaşkanlığı staj yapma yeri değildir. Cumhurbaşkanlığı Cumhurun irade külliyesidir. Cumhurbaşkanını seçen millettir, bu milletin adı da Türk milletidir. Sayın Kılıçdaroğlu boş hayallerinin peşinde koşmaktan geri durma. Türkiye'nin karşısında dikilen bir şahsa adam denir mi?

Kılıçdaroğlu Sivas'ta 'Başörtüsünü ben çözdüm' demiş. Madem bu sorun çözüldü niye kanuni düzenleme istedin? Başörtüsünü Anayasal güvenceye birlikte kavuşturalım. Bu meseleyi de beraberce ele alalım.

Kimyasal silah iddiaları

Terörle mücadelemizi kundaklamak isteyenler yalan ve iftirayla bezenmiş iddialarla karşımıza çıkmaktadır. Kimyasal silah kullanıldığına inanan kimse yoktur. Türkiye'den Irak, Suriye çıkarma peşinde olanlar sömürge piyonlarıdır. CHP'li vekilden HDP'lilere, terörist Demirtaş'tan TTB Başkanı'na kadar terörün değirmenine su taşıyanlar alçaktır. İP Başkanı'nın TTB'ye övgüleri hala hafızalarımızda olup, son dehşet verici sözlerine ne yorum getireceği merak konusudur.

Türk askerine düşmanlık, düşmana askerliktir. 23 Ekim'de Köln'de husumet oluşumu tarafından düzenlenen konferansta yeminli Türkiye düşmanları sahneye çıkmıştır. TTB Başkanı da terör örgütleriyle iltisaklı olduğu gerekçesiyle hapis cezası olanların hak ihlaline uğradığını söylemiştir. Şerefli Türk hekimleri hariç, TTB Başkan ve yöneticileri en ağır cezalar tatbik edilerek kapısına kilit vurulmasını tarihi önemde addediyorum. Türk düşmanı birliğin isminin başına Türk yazılamaz. TTB'nin tıpla, hekimlikle uzaktan yakından ilgisi kalmamıştır.

http://ankaramasasi.com/haber/1867632/devlet-bahceliden-kilicdarogluna-adaylik-mesaji
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.