İstiklal Caddesi'ndeki saldırıdan kurtulan baba dehşet anlarını anlattı

İstanbul Beyoğlu'nda, 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda bir bebek arabası da bölgede dikkat çekenlerden biri olmuştu. Patlamanın hemen ardından yaralı bebeğini kucağına alarak eşiyle birlikte olay yerinden kaçan baba dehşet anlarını anlattı.
Onur Çetinkaya
|
14 Kasım 2022, Pazartesi - 14:57
İstiklal Caddesi'ndeki saldırıdan kurtulan baba dehşet anlarını anlattı

İstanbul Beyoğlu'nda 6 kişinin hayatını kaybettiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırıda bir bebek arabası da parçalanmıştı.

Patlamanın hemen ardından parçalanan bebek arabası ise hain terör saldırısının sembolü oldu.

Taner Sinan ve ailesi ise patlamadan sağ kurtuldu. Yıllar sonra gittikleri İstiklal Caddesi'nde terör saldırının ortasında kaldılar.

Anne, baba ve 3 yaşındaki bebek hafif şekilde yaralanırken, olay yerinde kalan bebek arabası da dikkat çekmişti. 

Yaralı bebek ve anne Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken, baba da bir kulağındaki duyma yetisini kaybetti.

Patlama sonrası Taner Sinan dehşet anlarını anlattı.

Sinan, "Bir şey anlayamıyorsun. Birden bire çok büyük bir gürültü oldu. Fena bir basınç oldu. Çocuk arabası elimdeydi. Arabaya sarıldım ama bizi de fırlattı attı. Çocuk arabası orda kaldı, alamadık bir daha. Bir daha patlama olur diye alamadım. Çocuğu kucağıma aldım, koşarak çıktık. Çocuğun yüzünde ve kafasında yaralar var. Hayati bir tehlike yok. Sağ olduğuna seviyorum. Kulağımı kaybettim. Duymayı kaybettim" dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1932923/istiklal-caddesindeki-saldiridan-kurtulan-baba-dehset-anlarini-anlatti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.