Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya tazminat davası

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Soylu'ya TBMM Plan ve Bütçe Komisyon görüşmelerindeki ifadelerinden dolayı 200 bin TL'lik dava açtı.
Onur Çetinkaya
|
21 Kasım 2022, Pazartesi - 15:12
Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya tazminat davası

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon görüşmeleri sırasında uyuşturucu ve kara para iddiaları üzerinden Kılıçdaroğlu'na sert ithamlarda bulundu.

Soylu, "Kara parayı aklayan da uyuşturucu ticareti yapan da şerefsizdir. İspat etmeyen Kılıçdaroğlu da şerefsizdir. Bu kadar basit. İspat etmeyen de şerefsizdir" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan Soylu'ya tazminat davası 


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri yargıya taşınıyor. Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik, ifadeleri nedeniyle Soylu hakkında dava açtıklarını duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çelik, "TBMM Plan ve Bütçe Komisyon görüşmeleri sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından, ifade edilen 'Şerefsiz' hakaret sözü nedeniyle Soylu aleyhine 200 bin liralık dava açtık. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun talimatı gereğince bu ahlaksızlığın hesabını soracağız." ifadesine yer verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1946249/kilicdaroglundan-soyluya-tazminat-davasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.