Suudiler Ronaldo’ya servet teklif etti

Manchester United ile sözleşmesi feshedilen Cristiano Ronaldo’ya, Suudi Arabistan takımı Al Nassr'ın yaptığı dev teklifin ayrıntıları ortaya çıktı.
Ersin Küçükbarak
|
27 Kasım 2022, Pazar - 12:39
Suudiler Ronaldo’ya servet teklif etti


Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan devi Al Nassr'dan Dünya Kupası sonrası için üç yıllık bir anlaşma teklifi aldı.

Al Nassr, bu hafta başında Manchester United ile olan sözleşmesinin feshedilmesinden sonra takımsız kalan 37 yaşındaki Ronaldo'ya yıllık 75 milyon dolar olmak üzere 225 milyon dolarlık bir teklif sundu.

Al Nassr spor kulübüne yakın kaynakların CBS Sports'a yaptığı açıklamaya göre, kulübün, Katar ev sahipliğinde gerçekleşen 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Portekiz'in takım kaptanı olan ve takımının Gana'ya karşı oynadığı maçta ilk golü atan Ronaldo'ya ilgisinin "her zamankinden güçlü" olduğu aktarıldı.

Kaynakların açıklamasında, Portekizli futbolcunun teklifi kabul etmesi halinde anlaşmanın kısa süre içinde gerçekleşeceği belirtildi.

Talk TV'ye verdiği röportajda Manchester United'ı "kendisine ihanet etmek"le suçlayan ve baş antrenör Erik ten Hag'a saygı duymadığını belirten Ronaldo ile Manchester United yollarını ayırmaya karar vermişti.

http://ankaramasasi.com/haber/1967140/suudiler-ronaldoya-servet-teklif-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.