İstanbul'da özel hastanede doktor karmaşası

İstanbul'da özel bir hastaneye yeğenini götüren kişi, hareketlerinden şüphelendiği doktoru sahte sandı. Ancak sahte sanılan doktorun hastanede kaydı olmadığı, bir başka doktorun yerine çalıştığı ortaya çıktı.
Onur Çetinkaya
|
16 Aralık 2022, Cuma - 13:15
İstanbul'da özel hastanede doktor karmaşası

İlginç olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki özel bir hastanede yaşandı.

İddiaya göre Özgür Gündem isimli bir kişi, yeğenini kusma, ateş ve halsizlik rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye götürdü. 

Sahte doktor sandı kimlik sordu 

Muayene oldukları doktorun adı ile sıra aldıkları doktorun adının farklı olduğunu gören Gündem, daha sonrasında şahsın hareketlerinden de şüphelenerek hastane kimlik kartını görmek istedi. 

Bu isteğe doktorun "Hayır" cevabını vermesi üzerine ikili arasında tartışma çıkarken, güvenlik ve sağlık çalışanları olaya müdahale etmek istedi. 

O sırada tartışmaya dahil olan başhekimin "Ben bu adamı tanımıyorum" demesi üzerine ortalık karıştı. Gündem, şahsın sahte doktor olabileceği üzerine hemen polis ekiplerine haber verdi. Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı. 

Doktor sahte değil hastaneye kayıtsız çıktı

Polis ekiplerinin gelmesi ile tartışma son bulurken, doktorun hastanede çalışmadığı öğrenildi. 

Başka bir doktorun kaşesi ile yarı zamanlı olarak hastanede görev yapan şahsın, kayıt dışı olarak çalıştığı tespit edildi. 

Hastaneye yeğenini götüren Özgür Gündem, doktordan şikayetçi olurken, yaşanan o tartışma anları kameraya yansıdı.

http://ankaramasasi.com/haber/2007944/istanbulda-ozel-hastanede-doktor-karmasasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.