ASKİ duyurdu! Çankaya ve Yenimahalleliler dikkat

ASKİ Genel Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışması nedeniyle Çankaya ve Yenimahalle'deki bazı bölgelerde su kesintisinin yaşanacağını açıkladı.
Ecem Çetin
|
02 Ocak 2023, Pazartesi - 17:14
ASKİ duyurdu! Çankaya ve Yenimahalleliler dikkat

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden Çankaya ve Yenimahalleri ilgilendiren bir duyurdu yayınladı. 

ASKİ, Yenimahalle ilçesi Jandarma Genel Komutanlığı Nizamiyesi içerisindeki içme suyu hattında bakım ve onarım çalışması yapılacağını duyurdu. 

Su kesintisi olacak

ASKİ Genel Müdürlüğü yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 3 Ocak Salı günü 09.00 ile 4 Ocak Çarşamba günü 02.00 arasında etki alanlardaki bölgelerde su kesintisi olacağını açıkladı. 

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Yenimahalle ilçesi Beştepe Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi, Jandarma Genel Komutanlığı Nizamiyesi içerisindeki içme suyu hattında yapılacak bakım- onarım çalışması nedeniyle, 3 Ocak 2023 Salı günü 09.00 ile 4 Ocak 2023 Çarşamba günü 02.00 saatleri arasında etki alanındaki bölgelerde su kesintisi uygulanacaktır. "

Su kesintisinden hangi bölgeler etkilenecek? 

Açıklama kesintinin yaşanacağı bölgelerde yer aldı. 

Çankaya ilçesi, Anıttepe, Mebusevleri, Maltepe, Eti, Sağlık ve Arka Topraklık mahallerinin tamamı ile Emek, Bahçelievler, Kızılay, İncesu, Dilekler ve Zafertepe mahallerinin alt kotları, Yenimahalle ilçesinde ise Emniyet ve Beştepe Mahallerinin bir kısmının kesintiden etkileneceği belirtildi. 

http://ankaramasasi.com/haber/2040491/aski-duyurdu-cankaya-ve-yenimahalleliler-dikkat
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.