TV100'den SADAT skandalı sonrası işten çıkarma

TV100, Kılıçdaroğlu’nun yayını sırasına giren SADAT reklamı sebebiyle Kanal Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunu işten çıkardı. Kanal ayrıca "SADAT yetkililerinin 'Gol' diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır." açıklaması yaptı.
Ersin Küçükbarak
|
15 Ocak 2023, Pazar - 15:03
TV100'den SADAT skandalı sonrası işten çıkarma


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 ekranında 'Haftanın Panaroması' isimli programda Uğur Dündar'a konuk oldu.

Program sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısının önüne giderek paramiliter bir kuruluş olmakla ve seçim güvenliğini tehlikeye sokacak girişimlerde bulunmakla suçladığı SADAT'ın reklamı yayınlandı.

Kanalın genel yayın yönetmeninin olayı “reklam biriminin politik göndermeleri bilmemesinden kaynaklanan bir hata” olarak değerlendirmesinin ardından TV100'den yeni bir açıklama daha geldi.

“Operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır”

Yapılan açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

"Kanalımız Tv100’de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yayını sırasında dikkatsizlik ve özensizlik sonucu yayına giren 8 saniyelik SADAT reklamı nedeniyle siyasi bir fırtına koparılmak istenmektedir.

Kanalımız Tv100, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Uğur Dündar ile birlikte bu olayın mağdurları arasındadır. SADAT yetkililerinin “Gol” diye attıkları ahlaka sığmayan Tweet’den yola çıkarak bir operasyona hedef olduğumuz ortaya çıkmıştır."

Ayrıca TV100 olay üzerine, Kanal Reklam Genel Müdürü ve yayın sorumlusunu işten çıkardı.

http://ankaramasasi.com/haber/2060188/tv100den-sadat-skandali-sonrasi-isten-cikarma
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.