Adıyaman Valisi kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kaç yaşında, özgeçmişi nedir?

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan iki deprem 10 ilde yıkıma yol açtı. Adıyaman’da depremden etkilendi. Adıyaman Valisi, halkla iletişiminde üzücü bir günde gülerek karşılık verdiği gerekçesiyle eleştirildi. Bu gelişmelerin ardından Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kimdir araştırılmaya başlandı. Mahmut Çuhadar’ın özgeçmişini merak edenler için Adıyaman Valisi’nin biyografisi şöyle…
Ersin Küçükbarak
|
08 Şubat 2023, Çarşamba - 16:21
Adıyaman Valisi kimdir? Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kaç yaşında, özgeçmişi nedir?


Kahramanmaraş merkezli deprem bölgedeki 10 ili etkiledi.

Bölgede çok sayıda binanın yıkıldığı illerden birisi de Adıyaman oldu.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, yardımların ulaştırılması ve enkaz altındakilerin kurtarılmasına ilişkin halkın taleplerini dinlerken güldüğü gerekçesiyle tepki görmüştü.

Bu haberlerin ardından vatandaşlar Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kimdir, kaç yaşındadır, biyografisi nedir sorularına yanıt aramaya başladı. Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’ın özgeçmişi şöyle:

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar kimdir? Kaç yaşındadır?

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar Samsun'un Bafra ilçesinde 1967 yılında doğdu.

Mahmut Çuhadar, ilkokul, ortaokul ve liseyi Bafra ilçesinde tamamladı.
1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun olan Çuhadar, 1989-1990 yılları arasında kısa dönem askerlik görevi yerine getirdi.

Mahmut Çuhadar, evli ve 2 çocuk babasıdır.1990 yılında Samsun Kaymakam adayı olarak Mülki İdare mesleğine başlayan Çuhadar, 2020 yılında Adıyaman Valisi olarak atandı. Mahmut Çuhadar 3 yıldır Adıyaman Valisi olarak görev yapıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2067525/adiyaman-valisi-kimdir-adiyaman-valisi-mahmut-cuhadar-kac-yasinda-ozgecmisi-nedir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.