Teşkilat'ta başrol isim diziden ayrılıyor!

TRT 1 ekranında ilgiyle izlenen Teşkilat dizisinden ayrılık haberi geldi. Dizinin başrol oyuncusu ekibe veda edecek. İşte o isim...
Ecem Çetin
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 15:53
Teşkilat'ta başrol isim diziden ayrılıyor!

Murat Yıldırım, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu gibi isimlerin kadrosunda buluştuğu Teşkilat dizisi pazar akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

4 sezondur TRT 1'de ekrana gelen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Teşkilat dizisi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

İlk bölümünden itibaren yoğun bir izleyici kitlesi elde eden ve pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi,  reyting rekorları kırıyor. 

5. sezonuyla da ekrana gelmeye devam edecek olan Teşkilat dizisinden bomba bir ayrılık haberi geldi. 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Sevilen dizide Ömer karakterine hayat veren başrol oyuncusu Murat Yıldırım, ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Yapımcılığını TİMS&B Productions ve yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıel oturuyor.  Diziyi, Teşkilat senaryo ekibi kaleme alıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda; Serdar Yeğin, Cengiz Bozkurt, Tuğçe Açıkgöz, Selin Genç, İlker Aksum, Burak Demir ve Melisa Akman gibi isimler dizide yer alıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2136798/teskilatta-basrol-isim-diziden-ayriliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.