Haluk Levent'ten Bahçeli'ye yanıt “Danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tepki gösterdiği AHBAP Derneği'nin kurucu başkanı Haluk Levent, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. " dedi.
Ersin Küçükbarak
|
14 Şubat 2023, Salı - 11:41
Haluk Levent'ten Bahçeli'ye yanıt “Danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum”

Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği  yıllardır ihtiyaç sahipleri için yardım çalışmaları yapıyor.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde de etkili ve koordineli çalışmasıyla öne çıkan AHBAP derneği 1 milyar liradan fazla yardım toplayınca dikkatleri üzerine çekti.

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Meclis Grup Toplantısı’nda AHBAP Derneği’ni hedef aldı.

Bahçeli, "Devletin yapamadığı ne vardır da AHBAP'çılar, BABALA'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır" sözleriyle Oğuzhan Uğur ile Haluk Levent'e tepki gösterdi.  

Haluk Levent de, sosyal medya hesabından MHP Milletvekili Lütfi Kaşıkçı'nın "Bu saçma ve gereksiz tartışmayı lütfen bırakalım. AFAD da bizim, AHBAP da" sözlerini alıntılayarak, Bahçeli'ye yanıt verdi.

Haluk Levent paylaşımında, "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete gelmişti. Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz." ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2068993/haluk-leventten-bahceliye-yanit-danismanlarinin-kendisini-yanlis-yonlendirdigini-dusunuyorum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.