Depremzede çocuğun oyuncak araba istediği anlar sosyal medyada viral oldu

Kahramanmaraş’a bağlı köylerdeki depremzedelere yardıma giden gönüllülerin bölgedeki çocuklara oyuncak dağıttıkları esnada küçük bir çocukla yaşadığı diyalog sosyal medyada viral oldu. Gönüllülere “Araba da ver la” diyen sevimli çocuğun şivesi izleyenleri gülümsetti.
Büşra Bayrak
|
23 Şubat 2023, Perşembe - 17:19
Depremzede çocuğun oyuncak araba istediği anlar sosyal medyada viral oldu

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremin ardından gönüllü vatandaşlar bölgedeki vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden en çok etkilenen çocuklar oldu. Çocukların yaşadıkları travmayı atlatabilmeleri için psikolojik desteklerin yanı sıra Mehmetçik ve gönüllüler, gün boyu minik afetzedelerle vakit geçirerek zorlu süreci atlatmalarını sağlıyor.

Çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlenirken, Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen oyuncaklar da gönüllüler tarafından ulaştırılıyor. Depremin merkezi Kahramanmaraş'ta oyuncak hediye edilen bir ana ait video, yüzleri güldürdü.

"Araba da ver la!"

Bir grup gönüllü tarafından oyuncak dağıtılan arabanın yanına koşarak gelen bir çocuk, "Araba da ver la" ifadesiyle sosyal medyada viral oldu.

Bir gönüllünün ‘oğlum öyle denmez araba da verir misin diyeceksin’ demesi üzerine çocuk şiveli olarak ‘araba da verir, tamam hadi ver’ dedi. Ekibi de izleyenleri de güldüren videoda oyuncağını aldıktan sonra da ekibe "Teşekkürler la" şeklinde tepki vermesi üzerine sosyal medyada ‘la reis’ ifadesiyle gündem oldu.

İşte yüzleri güldüren o anlar... 

http://ankaramasasi.com/haber/2071159/depremzede-cocugun-oyuncak-araba-istedigi-anlar-sosyal-medyada-viral-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.