Oğuzhan Uğur'dan Meral Akşener'in açıklamaları sonrasında paylaşım!

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in açıklamaları sonrasında paylaşımda bulundu. Uğur, "Hikaye bizim, senaryoyu başkaları yazıyor. Oturup heyecanla izliyoruz. Bakalım önümüzdeki bölümlerde bize neler olacak?" dedi.
Ecem Çetin
|
03 Mart 2023, Cuma - 16:56
Oğuzhan Uğur'dan Meral Akşener'in açıklamaları sonrasında paylaşım!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrası açıklama yaptı. 

Akşener, dün ki toplantıda ortak cumhurbaşkanı adayını tartıştıklarını ve bu doğrultuda 5 partinin Kemal Kılıçdaroğlu yönünde görüşlerini paylaştıklarını aktardı. İYİ Parti Lideri, "Yapılan tüm kamuoyu araştırmalarında açık ara kazandığını gördüğümüz Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için görüşümüzü beyan ettik. Aday belirleme sürecinin sağlıklı yönetilmesi için bütün partilerin belirleyeceği çalışmalar ışığında ortak Cumhurbaşkanı adayının belirlenmesini önerdik. Bu görüşlerimiz kesin bir şekilde reddedildi" ifadelerini kullandı. 

"Milletimiz sizi göreve çağırıyor"

ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrı yapan Akşener,  "Tüm engellemelere rağmen çok çalıştınız. Görevinizi en iyi şekilde yaptınız. Milletimizi enkaz altında bile yalnız bırakmadınız. Çok kritik bir kırılmanın eşiğinde milletimiz sizi göreve çağırıyor. Bu vazife dayatmayı değil, dayatmacılığı yıkma vazifesidir. Hiç şüphemiz yok ki bu vazife reddedilmez bir vazifedir. Bu çağrının sahibi millettir. Bu saatten sonra bizlere düşen seçim yapmaktır" dedi. 

"Ya, tarih yazacağız; ya da tarih olacağız"

Meral Akşener, artık bir seçim yapılması gerektiğini söyleyerek konuşmasını şu sözlerle tamamladı: Ya; ışıl ışıl bir güneşin altında dimdik duracağız; ya da uzayan gölgelerde kaybolacağız! Ya; şanlı bir mücadelede, milyonlarla yürüyeceğiz; ya da trajik bir hikâyede, figüranlık yapacağız! Ez cümle; ya, tarih yazacağız; ya da tarih olacağız!

İYİ Parti Liderinin bu açıklamaları sonrasında sosyal medyada binlerce paylaşımda bulundu.  Konu hakkında ünlü isimlerde sessiz kalmadı. 

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'da Akşener'in açıklamaları sonrasında sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptım. 

"Oturup heyecanla izliyoruz"

Uğur, "Hikaye bizim, senaryoyu başkaları yazıyor. Oturup heyecanla izliyoruz. Bakalım önümüzdeki bölümlerde bize neler olacak?" diye yazdı

"Ne oldu ya şu an?"

Ardından bir paylaşım daha yapan Oğuzhan Uğur, " Ne oldu ya şu an?" ifadelerini kullandı. 

http://ankaramasasi.com/haber/2073653/oguzhan-ugurdan-meral-aksenerin-aciklamalari-sonrasinda-paylasim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.