Kayıp olarak aranıyordu, cenazesi enkaz altında bulundu

Adıyaman'da işe gitmek için depremden dakikalar önce evden çıkarak çöken binanın altında kalan kişinin cenazesine ulaşıldı.
Mevlüt Peker
|
17 Mart 2023, Cuma - 18:11
Kayıp olarak aranıyordu, cenazesi enkaz altında bulundu

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremden dakikalar önce evinden ayrılarak işe gitmek isteyen minibüs şoförü 41 yaşındaki Niyazi Bilgiç, Cumhuriyet Mahallesi'ne gelince depreme yakalandı. Bilgiç, otomobiliyle ilerlediği esnada yol kenarında bulunan bir bina üzerine yıkıldı. 

Depremden sonra yakınlarını arayan Bilgiç, "Ben Cumhuriyet Mahallesi’ndeyim üzerime bina çöktü, ama tam olarak nerede olduğumu bilmiyorum" dedi. Bir daha kendisine ulaşılamayan, yakınları ve ekipleri tarafından her yerde kayıp olarak aranan Niyazi Bilgiç’in aracı, bir yakını tarafından Cumhuriyet Mahallesi 2555 Sokak içerisinde bina enkazında görüldü.

Bir kısmı enkaz altında bir kısmı da açıkta olan aracı gören Bilgiç’in yakınları durumu AFAD ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler, yaptıkları çalışmalarla bina enkazını bulunduğu yerden kaldırdı. Çalışmalar sonucunda 40 gündür kayıp olarak aranan Niyazi Bilgiç’in cenazesine ulaşıldı. Cenaze yapılan işlemlerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

http://ankaramasasi.com/haber/2075564/kayip-olarak-araniyordu-cenazesi-enkaz-altinda-bulundu

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.