Korhan Berzeg aramasında yeni bulgu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde geçen yıl kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kıyafet parçaları, kemikler ve banka ile kredi kartları bulundu. Arama çalışmalarında bölgede yeni bulunan 10 santimetrelik bir kemik parçası da dikkat çekti. Jandarma ekipleri, bulunan parçaları incelerken, kemiklerin diğer bulgularla bağlantısını belirlemek için İstanbul'a gönderildiğini açıkladı.
Kaynak: DHA
|
26 Nisan 2024, Cuma - 18:39
Korhan Berzeg aramasında yeni bulgu

Balıkesir'in Gönen ilçesinde geçen yıl evinden ayrıldıktan sonra kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu düşünülen kıyafet parçaları, kemikler ve banka ile kredi kartları bulundu. Bölgede yapılan aramalarda, yaklaşık 10 santimetrelik bir kemik parçasının daha ortaya çıkarıldığı belirtildi. Berzeg'in kayboluşuyla ilgili gizemi çözmeye çalışan yetkililer, bulguların Berzeg'e ait olup olmadığını belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, 59 personel bölgede yapılan araştırmalara katıldı. Armutlu ve Gelgeç mahalleleri arasındaki Fındıklı Deresi mevkiindeki engebeli ve ormanlık alanda yapılan incelemelerde, Berzeg'e ait olduğu değerlendirilen kemik ve kıyafet parçalarının yanı sıra kimlik ve banka kartlarının bulunduğu belirtildi.

10 santimetre büyüklüğünde bir kemik bulundu

Bölgede yoğun bitki örtüsü dolayısıyla çalışmalar zorlu bir şekilde sürerken, ekiplerin 3. gününde yaptığı aramalarda, insan veya hayvana ait olduğu henüz belirlenemeyen yaklaşık 10 santimetre büyüklüğünde bir kemik daha bulundu. Bulunan kemiklerin diğer bulgularla bağlantısının olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul'a gönderildiği öğrenildi.

Armutlu Mahallesi'nde yaşayan 83 yaşındaki Korhan Berzeg, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü yapmak için evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmemişti. Berzeg'i arama çalışmaları, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılmıştı. Ancak yapılan aramalara rağmen Berzeg'e ait herhangi bir iz bulunamamıştı.

Gönen Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma, Berzeg'in kayboluşunun ardındaki gizemi aydınlatmak için kararlı bir şekilde devam ediyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2135570/korhan-berzeg-aramasinda-yeni-bulgu
Etiketler: Korhan Berzeg
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.