MHP'de aday adaylığı süreci sona erdi

Karabük'te 28. Dönem milletvekilliği aday adaylığı süreci sona erdi.
Mevlüt Peker
|
21 Mart 2023, Salı - 21:24
MHP'de aday adaylığı süreci sona erdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda aday adayları tanıtıldı. Murat Karagül, Murat Orhan, Ahmet Dönmez, Av. Dilek Ünver ve Ahmet Burak Kara, 28. Dönem milletvekilliği için Karabük'ten aday adayı olan isimlerdi. Toplantıda bir araya gelen aday adayları birlik ve beraberlik mesajı verdi.

MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar, aday adaylarının başvurularının hayırlı olmasını dileyerek, hedeflerinin MHP olarak Karabük'ten birden fazla aday çıkararak kente hizmet etme arzusunda olduklarını söyledi. İl Başkanı Kar, aday adayları arasındaki yarışın önemli olduğunu ancak yarışın MHP'yi hizmete ve başarıya taşıyacağını ifade etti.

Aday adayı iş insanı Murat Orhan, Karabük'ün ve Türkiye'nin sorunlarını dile getiren bir yapısının olduğunu belirterek, "Mücadele için gerekirse tek başıma yol aldığım durumlar vardı ve bunların başında KARDEMİR gelir. Milliyetçi Hareket Partisini daha yukarı taşımak için bu davada görev yapmış bulunmaktayım. Aday adayları arasında hangimiz çıkarsak çıkalım destek olmaya devam edeceğim" dedi. Orhan, Karabük'ün acil çözülmesi gereken ihtiyaçlarının başında devlet hastanesi, çevre yolu, hava kirliliği ve deprem bölgesi olması nedeniyle yanlış yapılanma olduğunu vurguladı.

Toplantıda aday adaylarına başarılar dileyen MHP Karabük İl Başkanlığı, seçim çalışmalarına hız vereceklerini belirtti. Aday adayları da seçim çalışmaları sırasında birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, kentin sorunlarının çözümü için el ele çalışacaklarını ifade etti.

http://ankaramasasi.com/haber/2076013/mhpde-aday-adayligi-sureci-sona-erdi
Etiketler: mhp Karabük
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.