İyi Parti'den Ağıralioğlu'na tepki

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu, altılı masadaki diğer partileri ve HDP’yi suçlayarak partisinden istifa eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na gönderme yaparak, "Bu seçimde isimlerin önemli yok, bu seçim iyilikle kötülüğün seçimi işte o kadar” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
29 Mart 2023, Çarşamba - 09:41
İyi Parti'den Ağıralioğlu'na tepki

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu geçtiğimiz günlerde hem altılı masadaki partileri hem de HDP ile ilişkileri ağır sözlerle eleştirdi.

Kılıçdaroğlu’na oy vermeyeceğini açıklayan Ağıralioğlu daha sonra partisinden istifa etti.

Bu istifanın ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Erdem, Twitter hesabından şunları dile getirdi:

"Bu seçimde isimlerin önemi yok. Onun için hiç kimse kendini kandırmasın. Mazeret aramasın. Milleti aptal yerine koymasın. Her kim ki tek adam rejiminin değişmesi için çalışmaz ve hakka, hukuka, adalete aykırı, vatana, millete, insana zarar veren bu düzenin devamına en ufacık bir katkı sağlar, değirmenine su taşırsa hesabını tarih önünde bir gün muhakkak verir. Bu seçim iyilikle kötülüğün seçimi işte o kadar. Bu da böyle biline."

http://ankaramasasi.com/haber/2076862/iyi-partiden-agiraliogluna-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.