Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'te gerçekleştirilen "Kökünü Kurutma Operasyonu"nda 149 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
Onur Çetinkaya
|
13 Nisan 2023, Perşembe - 10:23
Zehir tacirlerine göz açtırılmıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi binasında düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların sürdüğüne vurgu yapan Soylu, şu ana kadar 126 bin kişinin   imal ve ticareti yapmak suçlarından cezaevinde olduğunu ifade etti.

Uyuşturucuya bağlı ölüm sayısının son 6 yılda  941'ten 270'e düştüğü belirten İçişler Bakanı, uyuşturucuyla mücadeleyi kendi milletiyle beraber yürütmek isteyen Türkiye'nin bu anlamda da önemli kampanyalar düzenlediğini belirtti.

Soylu sözlerinin devamında, "49. Kökünü Kurutma Operasyonu kapsamında 179 hedef belirlenmiş, 179 hedefe saat 04.45 itibarıyla 1529 polis ve jandarmanın katılımıyla operasyon başlatılmıştır. Bu operasyonu da arkadaşlarımız başarıyla gerçekleştirmiş ve şu ana kadar 179 hedefin 149'unu yakalamış oldular. Allah onlardan razı olsun, çalışmalarına aynı şekilde devam ediyorlar. Dün de uzun zamandır takip ettiğimiz ve 24 yıllık cezasından kaçan, hem de bir çok uyuşturucu suçundan açık dosyası bulunan bir uyuşturucu baronunu İstanbul emniyetimiz, istihbaratımız ve Narkotik Başkanlığımız ortaya koyduğu çalışmayla yakalamıştır" ifadelerini kullandı. 

http://ankaramasasi.com/haber/2078603/zehir-tacirlerine-goz-actirilmiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.