Yapıcıoğlu: Şiddet bir hak arama yöntemi değildir

Diyarbakır'da konuşan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, şiddetin, silahın asla bir hak arama yöntemi olamayacağını göstereceklerini belirterek, “Ne kadar sorun varsa çözülenler çözüldü, çözülmeyi bekleyenleri inşallah hepsini konuşarak, diyalogla, kardeşçe, adalet temelinde çözeceğiz" dedi.
Mevlüt Peker
|
14 Nisan 2023, Cuma - 18:39
Yapıcıoğlu: Şiddet bir hak arama yöntemi değildir

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla merkez Yenişehir ilçesi Kışla Caddesi'nde düzenlenen Deprem Konutları Temel Atma ve 1432 Konut ile 17 Dükkan Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Törende yaptığı konuşmada, şiddetin ve silahın bir hak arama yöntemi olamayacağını vurgulayarak, tüm sorunların kardeşçe, adalet temelinde diyalog yoluyla çözülebileceğini ifade etti. Depremin Türkiye için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirten Yapıcıoğlu, deprem sonrasında toplumda dayanışmanın arttığını ve milletin birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini söyledi.

Yapıcıoğlu, siyasi partilerin deprem sonrasında yaşanan acıları siyasi rant elde etmek için kullandıklarını belirterek, milletin kimin gerçekten yardıma koştuğunu ve kimin enkazdan can kurtarmaya çalıştığını gördüğünü ifade etti. Yapıcıoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde, halkın bu iki farklı zihniyet arasında seçim yapacağını belirtti.

Konuşmasında, Türkiye'nin tarihi sorunlarının çözümsüzlüğe mahkum edilerek, bunların üzerinden rant elde etmeye çalışanlara tarihi bir ders verileceğini belirten Yapıcıoğlu, şiddetin ve silahın asla bir hak arama yöntemi olamayacağını vurguladı. Tüm sorunların diyalog ve adalet temelinde çözülebileceğini ifade eden Yapıcıoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi ve milletin bu köhnemiş zihniyete bir kez daha dersini vereceğini söyledi.

http://ankaramasasi.com/haber/2078797/yapicioglu-siddet-bir-hak-arama-yontemi-degildir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.