İyi Partili Dervişoğlu: “Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcılığı Kılıçdaroğlu'nu kazanacak aday konumuna getirdi”

İYİ Partili Müsavat Dervişoğlu İBB Başkanı İmamoğlu ve ABB Başkanı Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığı yolu açılarak altılı masaya entegre edilmesini değerlendirdi. "Bu, iktidarın algoritmasını bozmak için kurgulanmış ve planlanmış bir stratejiydi" diyen Dervişoğlu, Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilmesinin Kılıçdaroğlu'nu kazanacak aday konumuna getirdiğini vurguladı.
Ersin Küçükbarak
|
20 Nisan 2023, Perşembe - 13:03
İyi Partili Dervişoğlu: “Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcılığı Kılıçdaroğlu'nu kazanacak aday konumuna getirdi”

14 Mayıs seçimleri için geri sayım sürüyor.

Siyasi partiler meydanlarda ve ekranlarda çalışmalarını sürdürüyor.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da, FOX TV'de İlker Karagöz'ün konuğu oldu. Dervişoğlu,  canlı yayında 3-6 Mart sürecinde yaşanan olaylara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“Algoritması dağılan iktidarın yaşadığı hırçınlığın sebebi de budur”

Dervişoğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanı yardımcılığına getirilmesini Kılıçdaroğlu'nu kazanacak aday konumuna getirdiğini ifade etti.

Dervişoğlu "Olup bitenler iktidarın algoritmasını bozmak için kurgulanmış ve planlanmış bir stratejiydi. Algoritması dağılan iktidarın yaşadığı hırçınlığın sebebi de budur" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2079491/iyi-partili-dervisoglu-yavas-ve-imamoglunun-cumhurbaskani-yardimciligi-kilicdaroglunu-kazanacak-aday-konumuna-getirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.