Oğan seçime dair rakam verdi

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimleri ile ilgili olarak Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin oylarının kendilerine kaydığını belirtti.
Onur Çetinkaya
|
01 Mayıs 2023, Pazartesi - 09:13
Oğan seçime dair rakam verdi

14 Mayıs'a 14 gün kaldı...

Partiler, adaylar seçmenle buluşmak için artık son turlarına çıkmaya başladı. 

Anketlerde adayların oy oranları yavaş yavaş belli olurken Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'dan ilginç bir iddia geldi. 

İnce'nin oyları bize kayıyor 

Katıldığı programda seçim çalışmaları ve oylara dair konuşan Oğan, Memleket Partisi lideri ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin oylarının kendilerine kaydığını ifade etti.

İnsanlar değişim istiyor. Gençler yeni bir dil arıyor. Oy oranı olarak şu an yüzde 7-9 bandındayız açıklamasında bulunan Sinan Oğan," "Yeni bir dil kullanıyoruz. O sebeple bizim oylarımız artıyor. Ben ilk başta, 'Sinan Oğan'ın en büyük handikabı tanınmaması' dedim. Ancak bu seçimin sonuna doğru en büyük avantajına dönüşecek. Diğerlerinin en büyük dezavantajı aslında çok tanınmak. Daha çok tanındıkça, daha çok konuştukça batacaklar. Çünkü halk artık yorulmuş onlardan. Dolayısıyla genç seçmen açısından baktığımızda gördük ki insanlar bir değişim istiyor. Ama gerçekten bir değişim istiyor. İnsanlar değişim istiyor. Gençler yeni bir dil arıyor. Oy oranı olarak şu an yüzde 7-9 bandındayız." diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2080599/ogan-secime-dair-rakam-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.