Ahmet Davutoğlu'ndan o isimlere seslendi! ''Son uyarım''

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından "Bu size son uyarım! Sinan Ateş öldürüleli, 18 hafta, 126 gün, 3024 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Gereğini yapmazsanız, zaten gelecek hafta Allah’ın izniyle iktidara gelip bu cinayetin hesabını biz soracağız!" paylaşımında bulundu.
Ecem Çetin
|
05 Mayıs 2023, Cuma - 15:51
Ahmet Davutoğlu'ndan o isimlere seslendi! ''Son uyarım''

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve  Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık'ta Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybetti. 

Ateş'in ölümü yakınlarını ve sevenlerini yasa boğarken, muhalefetten zaman zaman iktidara ve MHP'ye faillerin bulunamaması ile ilgili eleştiriler geliyor.

Son olarak Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından Sinan Ateş paylaşımında bulundu. 

"Bu size son uyarım!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenen Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı;

"Bu size son uyarım! Sinan Ateş öldürüleli, 18 hafta, 126 gün, 3024 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neden susuyorsunuz, nedir bu suskunluğunuzun sebebi? Gereğini yapmazsanız, zaten gelecek hafta Allah’ın izniyle iktidara gelip bu cinayetin hesabını biz soracağız!"

http://ankaramasasi.com/haber/2081164/ahmet-davutoglundan-o-isimlere-seslendi-son-uyarim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.