CHP Ankara Milletvekili adayı Karaca'dan Erzurum açıklaması!

Ekrem İmamoğlu'na Erzurum mitinginde yapılan saldırıya ilişkin CHP Ankara Milletvekili adayı Elmas Kübra Karaca, "Bir kaos yaratarak, bir kargaşa yaratarak, insanların canına kast ederek yapılan bir siyaset, siyaset değildir. İnsanları korkutarak, demokrasiden arka dönerek yapılan seçim, seçim değildir. Her şeyi yapmayı kendilerine mubah gören bir iktidar nasıl kendini halka bu şekilde iyi güzel gösterebilir. Halkımızın cevabı çok güzel olacak 14 Mayıs'ta "​dedi.
Ecem Çetin
|
08 Mayıs 2023, Pazartesi - 14:10
CHP Ankara Milletvekili adayı Karaca'dan Erzurum açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ankara 3. bölge 11. sıra Milletvekili adayı Elmas Kübra Karaca Ankara Masası Seçim Ekranı'nda Ersin Küçükbarak'ın sorularını yanıtladı. 

Karaca, Erzurum mitinginde  Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik gerçekleştirilen saldırıya ilişkin konuştu. 

"Bunların hepsi insanları o kaosa, o kargaşaya sürüklemek "

Elmas Kübra Karaca, şunları söyledi;

"Bazen kazanmak çok ama çok arkasında sıkıntılar getirir. Şu an mevcut iktidarında kaybedeceğini gördükçe meyve veren ağaç taşlanır misali bunu yaşatıyorlar. Ve bunların hepsinin bir insanları o kaosa, o kargaşaya sürüklemek olduğunu açık ve net söyleyebilirim. Bizlerde sahalardayız, bizlerde insanlarla konuşuyoruz. Ben en koyu Ak Parti'liden, en koyu MHP'lisine hepsiyle şu an beni gördüklerinde tanıyorlardır. Bizim istediğimiz insanların fikirlerini özgürce sunulduğu ve seçmenlerin de hangi fikirler kendilerine daha makul geldiğini düşünerekten bir seçime gitmek. Bir kaos yaratarak, bir kargaşa yaratarak, insanların canına kast ederek yapılan bir siyaset, siyaset değildir. İnsanları korkutarak, demokrasiden arka dönerek yapılan seçim, seçim değildir. Bu gelenler sadece diktörlüktür. İnsanları bir şeyleri dayatmaktır. Bizler de bunu kabul edemeyiz. 

"Halkımız cevabı çok güzel olacak 14 Mayıs'ta"

"Dün Ekrem beyin sahalara karşı halkın sırf sağlık güvenliklerini görene kadar gitmedi. Çünkü orada önemli olan insanlara bir şeyler öğretmektense, insanların sağlıkları, oradaki can güvenlikleri. Ve bunu maalesef belli bir kesim kabul etmiyor. İnsanlar ölsün, insanların canı yansın umurunda değil. Ya, bu nasıl bir seçim. Bu ne kadar adaletsiz bir seçim. Her şeyi yapmayı kendilerine mubah gören bir iktidar nasıl kendini halka bu şekilde iyi güzel gösterebilir. Halkımızın cevabı çok güzel olacak 14 Mayıs'ta "

http://ankaramasasi.com/haber/2081449/chp-ankara-milletvekili-adayi-karacadan-erzurum-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.