Sinan Oğan'dan adaylıktan çekilme iddialarına yanıt

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini duyurmasının ardından ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın da çekilebileceği iddia edildi. İddialara yanıt veren Oğan ''Lütfen bizim üzerimize oynanmak istenen oyunlara alet olmayın. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz.'' dedi.
Ersin Küçükbarak
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 16:21
Sinan Oğan'dan adaylıktan çekilme iddialarına yanıt


Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adaylığından çekildi.

Dün mitingini iptal eden İnce bugün basın açıklamasıyla kararını duyurdu.

Bunun hemen ardından gazeteci İsmail Saymaz, ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekilebileceği yönünde duyum aldığını açıkladı.

Sinan Oğan'ın da İnce gibi  yarın düzenleyeceği Antalya programının iptal ettiği yönündeki haberler siyasi kulislerde hareketliliğe yol açtı.

Oğan'ın yarın Ankara'da olacağı, ekibiyle görüşeceği öğrenildi.
Ancak Sinan Oğan, adaylıktan çekileceği iddialarını sosyal medyadan yalanladı.

“Olmadı bu İsmail bey” diyen Oğan, ''Lütfen bizim üzerimize oynanmak istenen oyunlara alet olmayın.'' sözleriyle yanıt verdi.

''Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz''

Oğan, Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz.” İfadelerini kullandı.

“Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir” diyen Oğan, “Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın.” çağrısında bulundu.

Oğan daha sonra attığı tweette, “Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir!” diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

http://ankaramasasi.com/haber/2081819/sinan-ogandan-adayliktan-cekilme-iddialarina-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.