Erdoğan: FETÖ yöntemleri iş başında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili, “Artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri yine iş başında” dedi.
Zeliha Demirci
|
11 Mayıs 2023, Perşembe - 18:29
Erdoğan: FETÖ yöntemleri iş başında

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü mitinglerine Pursaklar’dan daha sonra ise Altındağlı ve Mamak ile devam ettiğini hatırlattı. Milletin her mücadelede kendilerini desteklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi de Sincan'da sizlerle birlikteyiz. Maşallah bugün Ankara bir başka güzel, bugün Ankaralı bir başka heyecanlı. Bugün başkentimiz bir başka coşkulu. Önceki hafta sonu yaptığımız büyük Ankara mitingine adeta kaldığımız yerden devam ettik. Milli mücadele şehri. Cumhuriyetimizin başkenti, milli iradenin kalesi 15 Temmuz'un kahramanı Ankara yine farkını gösterdi. Sincan Ovası'nın kadir kıymet bilir vefakar evlatları bugün bir kez daha bağrına bastı. Yahu biz bu millete aşık olmayalım da ne yapalım? Biz bu millete hizmetkar olmayalım da ne yapalım? Biz bu millet için canımızı dişimize takmayalım da ne yapalım? Hamdolsun. Milletimiz girdiğimiz her mücadelede bizi destekledi. Bizi yalnız bırakmadı. Bizi 15 seçimde sandıktan hep birinci çıkardı. Vesayetinden darbecisine, üzerimize kuralsızca yürüyenlerin karşısında tıpkı burada olduğu gibi meydanları doldurarak yanımızda yer aldı. Bay bay Kemal neyle geldi neyle geldi? Kasetle geldi. Şimdi de Cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? Herhalde o da şöyle bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar. Çünkü bunların bütün işi fırıldak. Bundan sonra bay bay Kemal’e fırıldakçıda diyebilirsiniz ama asıl dersi sandıkta vereceksiniz. Ben bugün bir kez daha milletimizle birlikte, sizlerle birlikte, Sincan'la birlikte tarih yazmaya hazırlanıyoruz. Bu tarih Türkiye Yüzyılı tarihidir. Bu tarih Türkiye'nin üzerinde yapılan senaryoların bir kez daha yırtılıp atılması tarihidir. Bu tarihi milletimizi ayrıştırarak aramıza nifak tohumları, ekme oyunlarını bir kenara çıkarma tarihidir. Bu tarih insanımıza kurulan sinsi tuzakları bir kez daha bozma tarihidir. Son devletimiz Cumhuriyetimizin başkenti Ankara'ya yine tarih yazmak yakışır. Bunlar kimlerle beraber teröristlerle. Kandildeki teröristler bunlara tarih veriyor. Diğer teröristler bunlara tarih veriyor. Bunlar omuz omuza yürüyorlar mı? Sorarlarsa. İşte bu terör örgütleriyle beraber olan bay bay Kemal ve avenesini pazar günü sandıklara gömüyor muyuz? Ankara'nın yükselen yıldız Sincan'a bu tarihin şanlı bölümünü yazmak yakışır. Sincan’dan öyle bir ses verin ki yankısı Pazar gününe kadar duyulsun” diye konuştu.

“Artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar”

“Şimdi bize öyle hırsla saldırıyorlar ki hadi bize saldırılarını anladık. Daha düne kadar kendileriyle birlikte olduklarına acımıyorlar. Karanlık pazarlıklar gırla gidiyor” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Dün kasetle genel başkanlık koltuğuna getirilenler bugünde aynı yöntemle cumhurbaşkanlığına atanmaya çalışıyor. Artık ne yaptılarsa bir adayı geri çekilmeye mecbur bıraktılar. Anlaşılan o ki FETÖ yöntemleri yine iş başında. Ülkemizde siyasetin seviyesine bu kadar düşürülmesine gönlüm razı değil. Bay bay kemal sen kasetle geldin bunu biliyoruz. Ama benim milletim kasetle bir yere getirmeyecek” dedi.

CHP içerisindeki Mustafa Kemal'e inananların, pazar günü hesabını soracaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşte karşımızdaki tablo bu. Milletimizin bu zata ülkesini teslim etmeyeceğine yürekten inanıyorum. Ankara'ya yakışanın ne olduğunu en iyi sizler biliyorsunuz. Ankara'ya, cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkmak yakışır mı? Ankara'ya 21 yılda kurduğumuz altyapının üzerinde Türkiye yüzyılını inşa etmek yakışır mı? Ankara'ya yarım kalan işleri tamamlamak için yola çıkanlara yoldaş olmak yakışır mı? Ankara'ya milletimizi hayallerine kavuşturacak şahlanış döneminin öncülüğünü yapmak yakışır mı? Ankara'ya Cumhur İttifakı'yla birlikte olmak, cumhurbaşkanlığında bu kardeşinin yanında yer almak yakışır mı? İşte bunun için. 14 Mayıs'ta Sincan başta olmak üzere Tüm Ankara'dan, tüm Türkiye'den rekor bir destek bekliyoruz. Sincan, 28 haneli, küçük bir köyden bugün 600 bine yaklaşan nüfusuyla Ankara'nın en büyük ilçelerinden biri haline dönüşmüş bir yer. Sanayisiyle, ticaretiyle, siyasi ve sosyal canlılığıyla Türkiye'nin özeti diyebileceğimiz Sincan'ı anlamadan bu ülkenin kodları çözülemez. Burada Balkan göçmeni kardeşlerimiz var. Burada Ankara'mızın çevre köylerinden, ilçelerinden gelen kardeşlerimiz var. Burada Anadolu'nun hemen her şehrinden gelmiş kardeşlerimiz var. Çevredeki organize sanayilerinin, sanayi sitelerinin, lojistik merkezlerinin, tarım bölgelerinin kalbi Sincan'da atar. Bunun için Sincan emeğin kıymetini çok iyi bilir. Bunun için Sincan üretimin kıymetini çok iyi bilir. Bunun için Sincan çalışmanın evine ekmek götürmenin ailesini ayakta tutmanın evladının geleceğine güvenle bakmanın kıymetini iyi bilir” diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/2081833/erdogan-feto-yontemleri-is-basinda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.