Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek'e yanıt verdi!

Oğuzhan Uğur, kendisine kontenjan talebinde bulunarak çağrıda yapan Melih Gökçek'e yanıt verdi.
Ecem Çetin
|
18 Mayıs 2023, Perşembe - 16:19
Oğuzhan Uğur, Melih Gökçek'e yanıt verdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından  Babala TV kurucusu  sunucu Oğuzhan Uğur'a çağrıda bulundu. 

Gökçek, paylaşımında şu ifadeleri kullandı,

"Oğuzhan Uğur'a açık çağrımdır… programlarında her görüşten gençlerin konuklarına soru sorduğundan bahsediyorsun. Ama bu kez konuğuna kıyak yapmak istediğini ifadelerinden çok net anlıyoruz. Hadi sende objektifliğin o’su varsa bana kontenjan ver sana 30 genç göndereyim… Vaz geçtim 20 genç göndereyim… vazgeçtim 10 genç göndereyim. Okey dersen kamu oyuna açıkla dm’den telefonumu göndereyim… Kabul edemeyecek kadar kendine güvenin olmadığını biliyorum…. ama en azından senin objektif biri olmadığını kamu oyuna bu vesileyle tweetimle ispatlamış olalım."

"Sayıyı üçe indirelim ve kendilerini seve seve ağırlayalım"

Uğur, sosyal medya hesabından Gökçek'in paylaşımına yanıt verdi. Ünlü sunucu, şunları söyledi;

"Başganım cevap verilemiyor tivitinize, alıntılamak zorunda kaldım. Öncelikle çok zarifsiniz, ancak kamuoyuna tarafsızlığımı kanıtlamanıza gerek yok, o zaten yapıldı. Sorunuza gelecek olursak, elbette kontenjan sağlarım, fakat 30 kişi biraz fazla takdir edersiniz. Süre açısından da çok sıkıntıya düşeriz. Dilerseniz otuzun sıfırını atıp (ki zamanında 6 sıfır atmışlığınız var, bir sıfırın lafı olmaz bence ) sayıyı üçe indirelim ve kendilerini seve seve ağırlayalım. Saygı sınırını aşmayacaklarına ve kişisel sorular sormayacaklarına da siz kefil oldunuz sayar, sizi utandırmayacaklarını umar ve aynı saygıyı kendilerine göstereceğime söz veririm. Size verdiğim bu karşılığa rağmen cümlelerim içerisinde objektifliğin o’sunu bulamazsanız, sizde adaletin a’sı olmadığına emin olmalısınız. Teşekkürler. Güzel Angara’ma selamlar.


http://ankaramasasi.com/haber/2082661/oguzhan-ugur-melih-gokceke-yanit-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.