Seçim sonrası zafer dansıyla gündem olan sarıklı cüppeli Erdoğan taraftarı oynadığına pişman oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim zaferi sonrası otobüsün üzerindeki dansıyla gündem olan sarıklı ve cüppeli adam pişman oldu. Ak Partili şahıs, “Normalde olmayacak hareketler dinimizde. Biz böyle bir adam değiliz. Böyle harekette de hiçbir zaman bulunmadık. Nefsimize uyduk, bir hal oldu, oynadık” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
30 Mayıs 2023, Salı - 12:59
Seçim sonrası zafer dansıyla gündem olan sarıklı cüppeli Erdoğan taraftarı oynadığına pişman oldu

Türkiye seçimini yaptı.

İkinci turda Kemal Kılıçdaroğlu’na 4 puan fark atan recep Tayyip Erdoğan bir kez daha Cumhurbaşkanı seçildi.

Bu başarı sonrası Erdoğan taraftarları sokaklara aktı. Müzikler çalındı, şarkılar söylendi, halaylar çekildi, havai fişekler atıldı.

Ama bir görüntü var ki sosyal medyada viral oldu ve hafızalara kazındı.

Görüntüde beyaz uzun sakalları, sarığı ve cüppesiyle yaşlı bir adam otobüsün üzerinde kıvrak müziğin ritmine ayak uydurmuş, dans ediyordu.

Görüntüye binlerce yorum geldi.

Oynadığına pişman oldu

İşte o adam yaşadıkları sonrası pişman oldu.

Sosyal medyada bir paylaşım yapan Erdoğan hayranı Ak Partili “Dün akşam bir zafer yaşadık, bir mutluluk yaşadık. Yani o rehavete kapıldık, nefsimizden dolayı bu hareketi yaptık” dedi.

"Nefsimize uyduk, bir  hal oldu, oynadık"

Dansından pişman olan vatandaş, “Normalde olmayacak hareketler dinimizde. Biz böyle bir adam değiliz. Böyle harekette de hiçbir zaman bulunmadık. Nefsimize uyduk, bir  hal oldu, oynadık. Zafer kazandık kardeşim” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/2084142/secim-sonrasi-zafer-dansiyla-gundem-olan-sarikli-cuppeli-erdogan-taraftari-oynadigina-pisman-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.