Dursun Özbek "Fenerbahçe bizi alkışlayacaktır"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hafta sonu oynanacak derbiyle ilgili "Fenerbahçe centilmen bir takım. Sahaya çıkarken bizi alkışlayacaklardır." dedi.
Ankara Masası
|
31 Mayıs 2023, Çarşamba - 10:59
Dursun Özbek "Fenerbahçe bizi alkışlayacaktır"

Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 yenen Galatasaray, 2022-2023 sezonunun şampiyonu oldu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 23. şampiyonluğa ilişkin açıklamalarda bulundu.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Özbek "Bize çok inandılar. Birinci günden son güne kadar ilmek ilmek dokuduk. 23. şampiyonluk camiamıza hayırlı olsun. Arkası da gelecek. Artık önce Avrupa, sonra lig gelecek. Yaşasın Galatasaray." ifadelerini kullandı.

"Şampiyon belli. Şimdi ikinciye, üçüncüye bakacağız"

Cumhuriyet'in 100. yılında "Cumhuriyet'in yüzü Galatasaray" sloganıyla şampiyon olduklarını vurgulayan Özbek, şöyle devam etti:

"Biz de onlara söz verdiğimiz gibi Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olduk. Çok değerli bir şampiyonluktu. Dolayısıyla emeği geçen herkesi kutluyorum. Ben haftalar önce bir şey söylemiştim sizlere, belki hatırlarsınız. 'Şampiyon belli.' demiştim. Şampiyon belli. Şimdi ikinciye, üçüncüye bakacağız."

Futbolda gelenek haline gelen şampiyon takımın alkışlanması uygulamasının hafta sonu oynanacak derbide Fenerbahçe tarafından gerçekleştirilir sorusuna ise Özbek "Fenerbahçe centilmen bir takım. Sahaya çıkarken bizi alkışlayacaklardır." dedi.

" Sezon hiç kırılmadı"

Özbek, sezon başından beri ligi domine ettiklerinin altını çizerek şunları söyledi:

"Sezon hiç kırılmadı. Sezon başından sonuna kadar böyle geldik. Kaç haftadır Galatasaray lider. Kırılma anı yok. Biz inanmıştık ve dolayısıyla şampiyon olduk. Şampiyonluk Galatasaraylılara kutlu olsun."

http://ankaramasasi.com/haber/2084261/dursun-ozbek-fenerbahce-bizi-alkislayacaktir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.