Arzum Onan'dan eski eşi Mehmet Aslantuğ'a destek!

Arzum Onan, aşk iddiasına ilişkin açıklama yapan eski eşi Mehmet Aslantuğ'a destek oldu. Onan, "Her zaman yanındayım." diye yazdı.
Ecem Çetin
|
14 Haziran 2023, Çarşamba - 11:25
Arzum Onan'dan eski eşi Mehmet Aslantuğ'a destek!

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda sonlandıran Mehmet Aslantuğ'un iş kadını Gözde Akpınar’la yakınlaştığı iddia edilmişti. 

Bu iddialar sonrası Aslantuğ, "Hiç bir araya gelmedik. Hiç tanımadığım insanlarla da bazı söylentiler çıkarılıyor. Cevap vermeye bile gerek duymuyorum" açıklamasında bulunmuştu. 

Oyuncu, dün sosyal medya hesabından iddiaya ilişkin yeni bir açıklama daha yaptı. 

"Hakkınızda her tür dedikoduyu üretebiliyor, inanabiliyor, yazıyor çiziyorlar!"

Mehmet Aslantuğ, "Hiç tanımadığım bir hanımefendinin; neredeyse bahsi edilen parası/mirası üzerinden bir ilişki yaşadığım ve boşanmayı da bu yüzden istediğim konuşuluyormuş, haber olmuş… Ben de o sırada film atölyemizin ışıklar/ayaklar dahil tüm ekipmanını tek başına kamyona yüklüyordum. Kamyonu da kullanmak üzere… Size sorma gereğini bile duymadan hakkınızda her tür dedikoduyu üretebiliyor, inanabiliyor, yazıyor çiziyorlar! Oysa daha dün 'Siyaset değil, haysiyet mücadelesi' diye TİP’in teklifini kabul ettiğimde partinin oy oranı yüzde yarım bile değildi. 40 yıllık mesleki kariyerimin de kimsenin rozetine ihtiyacı olmadığının bilincinde olarak. Bu kararın bile bir şey anlatıyor olması lazım. 'Haysiyetsizlik', 'şeref' in taammüden katilidir. Kendisine saygısı olmayanlar, başkalarının hayatına da saygı duymuyor." ifadelerini kullandı. 

"Her zaman yanındayım"

Arzum Onan, eski eşi Aslantuğ'a destek olarak paylaşımının altına, "Her zaman yanındayım. Açıklama yapmaya ihtiyacın yok" yorumunu yaptı.

http://ankaramasasi.com/haber/2086115/arzum-onandan-eski-esi-mehmet-aslantuga-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.