Mehmet Aslantuğ'dan boşanma sürecine ilişkin yeni açıklama!

Geçtiğimiz haftalarda Arzum Onan ile evliliklerini tek celsede biten Mehmet Aslantuğ, boşanma sürecinin perde arkasını anlattı.
Ecem Çetin
|
16 Haziran 2023, Cuma - 13:12
Mehmet Aslantuğ'dan boşanma sürecine ilişkin yeni açıklama!

Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti, geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı aldıklarını duyurmuştu. 

Onan konuya ilişkin,"Boşanmayı talep eden Mehmet oldu. Dava sürecini benim başlatmamın da daha seviyeli bir yaklaşım olacağına karar verdik. 29 Mayıs boşanma tarihimiz" ifadelerini kullanmıştı. 

Çift kararın ardından 29 Mayıs'ta  Beykoz Adliyesi 1. Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davası ile 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi 

Magazin dünyasının gündemi haline gelen boşanmaya ilişkin bazı iddialar ortaya atıldı. Aslantuğ'un bir iş kadını ile yakınlaştığı iddia edildi. Ünlü oyuncu söz konusu iddiayı kesin dille yalanladı. 

Mehmet Aslantuğ, son olarak sosyal medya hesabından boşanma sürecinin perde arkasını anlattı. 

Oyuncu, şu ifadeleri kullandı;

"VE BİR BORÇ !

Çok yalın anlatayım:

İzlediğiniz videoya konu müziğe ait bir kültürün evladıyım. Ayıp ve utanma duygusuyla büyüdüm, öyle de gideceğim bu hayattan.

" Arzum’ u ben terk etmedim, kalbimi başka birine vermedim"

Biricik sevgili Arzum’ u ben terk etmedim. Kalbimi başka birine vermedim.

"Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum"

Bir yıl önce; dikkatli, özenli, saygılı bir ifadeyle şunu söyledi: “Birkaç yıldır baş etmeye çabaladığım; ama edemediğim bir durum var. Artık karı koca gibi hissetmiyorum. Kendime ait bir evde yaşamak istiyorum.

Ben de... Pek kolay olmasa da... Anlayışla, saygıyla karşıladım elbette. Küskün davranmadım.

Sadece şunu söyledim: “Böyle bir durumu yönetemem. O halde hukuken de ayrılalım. Davayı da sen aç ve tamamen özgür ol, kendini öyle ara

Hepsi budur ve aylardır benim için de hiç kolay olmamıştır. Çok kıymetli bir dost olarak kalacaktır. Biricik evladımızın kalbi de kendi gibi güzel annesi olarak.

" Lütfen bana; ya da ona yüklenmeyin artık"

Lütfen bana; ya da ona yüklenmeyin artık. İkimiz de kalan hayatımıza/ başkaca sorumluluklarımıza sahip çıkmaya çalışalım."

http://ankaramasasi.com/haber/2086437/mehmet-aslantugdan-bosanma-surecine-iliskin-yeni-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.