Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesinde “bahçe sohbeti”

14 Mayıs’taki 1. tur ve 28 Mayıs’taki 2. tur sonuçlarının ardından sıkça değişim vurgusu yapan ve genel başkanlığa aday olacağına dair iddialarla öne çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile başkentte görüşme yaptı. Kritik görüşmede İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun bahçe sohbeti görüntüleri ortaya çıktı. İmamoğlu’nun rahatlığı ve mesajları dikkat çekti.
Mevlüt Peker
|
14 Haziran 2023, Çarşamba - 22:06
Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu görüşmesinde “bahçe sohbeti”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB (İstanbul Büyükşehir Belediye) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri'nde görüştü. Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesinden sadece görüşme çıkışı kameralara el salladıkları görüntüler ekranlara yansıdı. Fox Ana Haber'de ise Gülşah İnci imzalı "Kritik görüşmenin arka bahçesi" başlıklı bir özel haber yayımlandı.

"Bir ön karar verdik”

Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu tesisin bahçesinde yürürken yan tarafta golf oynayan vatandaşlarla sohbet ediyor. Vatandaşlar İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu’nu golfe davet ederken, Kemal Kılıçdaroğlu kuralları bilmediğini söylüyor. Ekrem İmamoğlu'nun tam bu sırada araya girerek, "Neyse bir ön karar erdik. Genel Başkanımız eşlik edebilir size" demesi dikkat çekiyor.

“Genel Başkanım başlasın”

Vatandaş ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, "Siz yaparsanız başkanım demediklerini bırakmazlar gizli oynayın bence" diyor. Ekrem İmamoğlu da Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek, "Genel Başkanım başlasın ne yapayım derim. Genel Başkanım yaptı, ben de onun için yaptım derim" karşılığını veriyor.

http://ankaramasasi.com/haber/2086205/kilicdaroglu-ve-imamoglu-gorusmesinde-bahce-sohbeti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.