Mehmet Aslantuğ'dan ihanet iddiasına ilişkin açıklama!

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliklerini bitiren Mehmet Aslantuğ, ortaya atılan ihanet iddiasına ilişkin konuştu. Oyuncu iddiaların doğru olmadığını söylerken, ayrılmayı kendisinin istemediğini aktardı.
Ecem Çetin
|
29 Ağustos 2023, Salı - 11:32
Mehmet Aslantuğ'dan ihanet iddiasına ilişkin açıklama!

Sanat dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan çifti mayıs ayında 27 yıllık evliliklerini tek celsede bitirdi. 

22 yaşında Can adında bir oğulları olan ve boşanmalarıyla uzun süre konuşulan çiftin ayrılığı ile ilgili  'ihanet' iddiaları ortaya atıldı.

Aslantuğ, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile gündeme gelen ihanet iddiasına ve ayrılığa ilişkin konuştu. 

"İhanet etmedim"

Oyuncu, şu ifadeleri kullandı; 

"Bu fukaranın görüp, görebileceği çok zarif, çok asil, bir duyguyla bir muhatap ile 30 yıl geçirdim. Oraya saygım sonsuz. Ben oraya ihanet etmedim. Magazinin yazdığı gibi ben biraz da para sahibi bir hanımefendinin hayatımda yüzünü bile görmediğim birinin bendeki yeri dolayısıyla boşanmadım."

"Hiç bir şey yazıldığı çizildiği gibi değil"

Ayrılmayı ben istemedimSevgili Arzum, yorulduğunu biraz kendini bulmak istediğini belki incitmemek için sebeplerin çoğunu söylemese de ayrı bir eve çıkmak istediğini söylediğinde; sahiplendiğimi zannettiğim, üzerine titrediğimi zannettiğim, belki o titreme içinde bunalttığımı da görmediğim bu ilişkinin biricik kahramanını anlamak, onaylamak, saygı duymak zorundaydım. Kolay olmadı. Acı çektim, üzüldüm, aylarca kelimeler bulmaya çalıştım. Ama hiç bir şey yazıldığı çizildiği gibi değil."

http://ankaramasasi.com/haber/2096584/mehmet-aslantugdan-ihanet-iddiasina-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.